Uncategorized
March 2, 2015 posted by Bianca Hau

Pompe de caldura sol apa

Pompe de caldura sol apa

Asa cum se practica in multe state din Europa, incalzirea prin pompe de caldura este intalnita tot mai mult si la noi in tara. Cu siguranta ca va ganditi sa va achizitionati pentru casa dumneavoastra care se afla in constructie, o pompa de caldura sol apa, insa nu stiti exact de unde o puteti face, pentru a avea garantia unui produs de inalta calitate si la un pret cat mai avantajos.

De unde puteti sa cumparati pompe de caldura sol apa?

ItechSol reprezinta cea mai buna alegere pentru toti cei care isi doresc  pt confortul locuintei, pompe de caldura sol apa. ItechSol se ocupa cu oferirea pe piata romaneasca de produse menite sa aduca un pluc de confort si de a imbunatati stilul de viata al clientilot si totodata sa reduca consumul de resurse prin utilizarea energiei regenerabile. ItechSol functioneaza din anul 2009, iar de atunci propune solutii viabile, inteligente si moderne prin care dumneavoastra va puteti bucura de cel mai inalt confort in fiecare zi.

Pompe de caldura sol apa, oferite de firma ItechSol

Pompele de caldura sol apa, se mai numesc si pompe de caldura geotermale si folosesc un circuit la nivel subteran ce contine un amestec de apa si glicol. Aceste pompe de caldura sol apa sunt printre cele mai eficiente din categoria de pompe de caldura existente in acest moment, datorita faptului ca in sol se poate depozita si mentine pe o perioada lunga de timp, caldura. Dupa ce este extrasa, caldura este cedata in locuinta, avand ca scop incalzirea ei in mod eficient si distribuit uniform. Un aspect important este acela ca utilizarea unei pompe de caldura sol apa nu necesita nici o schimbare arhitecturala a locuintei sau spatiului verde de care dispuneti. Pompele de caldura sol apa au colectare verticala orizontala care extrag caldura din subsol, apa subterana, sol de suprafata sau lacuri.

Puterea specifica de extragere a caldurii in cazul unor pompe de caldura sol apa difera in functie de tipul de sol, astfel avem:

10W/mp- in cazul in care solul este uscat, necompactat

20-30W/mp- daca este vorba despre un sol compact si umed

40W/mp- in cazul unui sol ud, pitris, nisip

De retinut faptul ca nu se amplaseaza pompe de caldura sol apa pe un sol stancos.

Care sunt principalele avantaje pe care le aveti daca va montati pompe de caldura sol apa?

Cele mai importante avantaje de care va puteti bucura utilizand pompe de caldura sol apa sunt:

- temperatura inregistrata in interiorul forajului in roca se mentine la nivel constant pe durata unui an intreg

- impact mic asupra suprafetei terenului

- sunt simplu de realizat

- nu aveti nevoie de o suprafata de teren mare

- utilizati energie regenerabila

- sistemul influenteaza in mod pozitiv vegetatia care creste deasupra.

Utilizati pompe de caldura sol apa pentru confortul casei dumneavoastra, de la firma ItechSol

Indiferent de modelul pentru care optati, pompele de caldura sol apa pe care vi le ofera firma IitechSol sunt de foarte buna calitate, beneficiati de garantie, iar preturile sunt avantajoase. Nu ezitati sa solicitati informatii de la reprezentatii acestei firme pentru pompe de caldura sol apa sau oricare alt produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>