Uncategorized
June 16, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Pompe de caldura Mures-iTechSol: confort inepuizabil!

Pompe de caldura Mures-iTechSol: confort inepuizabil!

Confort obtinut din mediul inconjurator, din sol, aer sau apa. Aceasta este garantia pompelor de caldura-solutiile momentului in materie de climatizare. Cu o pompa de caldura ai asigurata independenta fata de combustibili de orice gen, fie ei lichizi, solizi sau gazosi. Practic, pompa de caldura extrage energia din mediul natural, cu potential inepuizabil si o livreaza casei pentru un nivel superior de confort si cheltuieli minime.

Pentru pompe de caldura Mures in gama completa si la preturi excelente, consulta oferta iTechSol, firma ce are ca principal obiectiv comercializarea produselor ce au ca scop imbunatatirea stilului de viata. Astfel, din oferta iTechSol poti opta pentru panouri solare, fotovoltaice, turbine eoliene, sisteme de incalzire prin pardoseala, inclusiv, pompe de caldura Mures.

Pompele de caldura pot fi utilizate cu randament maxim atat pentru incalzirea locuintelor cat si pentru producerea apei calede menajere sau racirea pe timpul verii. Astfel de sisteme sunt ideale in orice sezon, eficienta lor fiind de aproape 300%! iTechSol iti propune cele mai noi sisteme de acest gen, furnizate direct de la firme cu prestigiu in domeniu. Cu iTechSol si pompe de caldura Mures faci investitia sezonului!

Pompe de caldura Mures-iTechSol: solutii moderne pentru un stil de viata modern

Cand mercurul din termometre urca sau scade la valori greu de suportat, apeleaza la pompe de caldura Mures si bucura-te de cea mai inteligenta si practica metoda de climatizare. Cu alte cuvinte, pompele de caldura sunt alternativa mult mai economica si mai eficienta la costisitoarea incalzire cu lemne. In plus, pompele de caldura te scutesc si de cheltuielile pe care pana nu demult le suportai pentru combustibilul gazos sau lichid. Cu un astfel de sistem ai confort furnizat direct de la natura!

Ce sunt pompele de caldura si cum functioneaza?

Pompa de caldura este un mecanism care pompeaza caldura dintr-un mediu in altul. Extins, pompele de caldura sunt incluse in cadrul sistemului de aer conditionat, rolul lor fiind acela de a transfera caldura dintr-un mediu in altul prin intermediul unui agent frigorific. In modul racire, pompele de caldura functioneaza prin transferarea caldurii dintr-o camera sau spatiu interior in aerul exterior, racind astfel zona interioara.

Avantaje pompe de caldura

Instalarea unor pompe de caldura aduce nu doar un confort superior si cheltuieli mici, ci si solutii mai practice de functionare si intretinere comparativ cu restul sistemelor de climatizare. Pompele de caldura pot fi adaptate fie pentru o cladire rezidentiala, fie pentru spatii mai voluminoase, precum hoteluri, restaurante, spatii comerciale sau cladiri administrative.

De unde achizitionezi pompe de caldura Mures, la pret bun?

Pentru o investitie avantajoasa, alege iTechSol-specialist in materie de solutii incalzire si confort. iTechSol iti propune pompe de caldura Mures in variantele aer-apa si sol-apa. Sistemele comercializate se bucura de cele mai noi tehnologii in domeniu. Pompele de caldura folosesc nivele diferite de tensiune, iar in functie de acest aspect este redata si puterea lor de incalzire/racire.

Echipa iTechSol iti asigura servicii gratuite de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor de care ai nevoie!

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda pompe de caldura Mures, acceseaza www.panoultau.ro. De restul ne ocupam noi!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>