Echipamente Industriale
October 5, 2015 posted by Bianca Hau

Pompe de caldura apa aer ItechSol – inovatie, calitate si confort!

Pompe de caldura apa aer ItechSol – inovatie, calitate si confort!

Clima sufera schimbari tot mai vizibile, astfel ca temperatura poate sa creasca dar si sa coboare la fel de brusc. In ceea ce priveste incalzirea imobilelor, pompa de caldura reprezinta una dintre cele mai avantajoase solutii, mai ales pe teritoriul european. Desigur, aceste pompe sunt deosebit de apreciate pentru ca nu doar ca ofera caldura, insa pot sa ofere si racoare in sezonul cald.

ItechSol va intampina cu o gama variata de pompe de caldura apa aer, disponibile la cele mai accesibile preturi. Acestea extrag caldura din mediul exterior si ofera un confort ridicat oricarui tip de imobil. Performantele acestora sunt deosebite datorita evolutiei tehnologice, astfel caveti beneficia de un produs extrem de eficient, sigur si rezistent. Costurile de investitie sunt mici in comparatie cu alte sisteme de incalzire, iar eficienta este foarte mare, dovada fiind vanzarile mari din ultimii ani.

Asadar, fie ca vorbim despre o locuinta individuala, un sediu de birouri, un spatiu comercial, o scoala sau orice alt imobil, aceste pompe de caldura apa aer sunt ideale. Ele detin toate atributele unui sistem capabil sa asigure necesarul de caldura pentru a beneficia de confort si o temperatura constanta placuta. Intretinerea este facila, iar facturile scad.

Investeste in pompe de caldura apa aer ITechSol!

Atunci cand vine vorba de caldura, majoritatea dintre dumneavoastra ar face orice pentru ca locuinta sa fie mereu confortabila. Variatiile de temperatura pot duce la imbolnaviri , ceea ce poate fi evitat cu ajutorul acestor pompe de caldura apa aer, care mentin constanta temperatura in interiorul locuintei dumneavoastra indiferent de sezon. In plus, acestea sunt mult mai eficiente fata de sistemele de incalzire clasice (centrala pe lemne, pe gaz, centrala electrica si alte tipuri).

Nici costurile de intretinere nu  sunt sunt mari, tehnologia folosite la acestea fiind o adevarata modalitate de a economisi. In ceea ce priveste felul in care aceste pompe de caldura apa aer functioneaza, procesul este foarte simplu. Mai precis, unitatea exterioara preia caldura aflata in atmosfera pe care o va transforma in putere calorica. Pentru aceasta se va consuma foarte putina energie electrica, iar atmosfera va fi mereu calda si placuta.

De asemenea, un astfel de sistem de incalzire este si prietenos cu mediul inconjurator. De ce? Atunci cand functioneaza, el nu emite CO2, sursele de energie folosite fiind regenerabile. Asadar, nu exista niciun risc pentru dumneavoastra si familie, atata timp cat totul este montat corect si respecta toate normele de siguranta.

Pompe de caldura apa aer – proiftati de ofertele ITechSol!

Aveti nevoie de un sistem de incalzire care sa corespunda cerintelor dumneavoastra?  Daca vreti sa economisiti , dar si sa beneficiati de tot confortul de care aveti nevoie indiferent de anotimp, ITechSol va propune noua gama de pompe de caldura apa aer.Beneficiati de cele mai bune oferte si de cele mai bune preturi, dar si de consiliere din partea unor specialisti cu experienta in acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>