Instalatii
December 9, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Pompe cu tocator. 6 modele de la Shop-Einstal.ro

Pompe cu tocator. 6 modele de la Shop-Einstal.ro

Cauti pompe cu tocator pentru propria locuinta? Este cazul sa iei in considerare calitatea acestor pompe, deoarece investitia este de durata si trebuie facuta cu cap. Unde poti gasi astfel de pompe cu tocator pentru apele murdare? Online, din magazinul Shop-Einstal.ro!

Ce sunt aceste pompe cu tocator?

 

O pompa cu tocator este de fapt o pompa submersibila utilizata pentru ape murdare, singura diferenta intre aceste 2 tipuri de pompe fiind faptul ca pompa cu tocator este dotata si cu un mecanism pentru maruntire, mecanism ce utilizeaza forfecarea ca si principiu de functionare.

Din ce material este realizat tocatorul unei pompe cu tocator? Intalnit si sub numele de macerator, tocatorul este realizat din fonta, din otel, din wolfram sau din alte aliaje rezistente. Totusi, in cazul pietrelor foarte mari sau a altor materiale dure, tocatorul poate fi deteriorat.

De cate tipuri poate fi o pompa cu tocator? De 2 feluri: o pompa de tip intern sau o pompa de tip extern, in functie de locul unde este amplasata pompa in momentul absorbtiei. Functia de baza a unei astfel de pompe este aceea de a evacua apa dintr-un rezervor, maruntind in acelasi timp si corpurile solide filamentoase, care in mare parte din cazuri reusesc sa blocheze turbinele pompelor.

Unde se intrebuinteaza pompe cu tocator? Sectorul rezidential este primul care beneficiaza de pe urma acestora pentru evacuarea apelor reziduale. Ele se amplaseaza la vasul de toaleta, la chiuvete sau la cabinele de dus. Insa, sa nu uitam, pompele cu tocator se folosesc frecvent si in domeniul industrial, dar si in cel comercial unde isi gasesc intrebuintari variate.

De unde cumpar pompe cu tocator?

 

In special daca locuiesti la casa, o pompa cu tocator isi dovedeste foarte mult utilitatea. De unde poti cumpara si tu astfel de utilaje de calitate, care sa te tina foarte multi ani? Din magazinul online Shop-Einstal.ro.

Acest magazin si-a deschis portile virtuale de mai bine de 5 ani, insa compania exista pe piata din Romania inca din anul 2005. Ce produse gasesti pe Shop-Einstal.ro? O multime de articole variate specifice instalatiilor sanitare, dar si celor termice.

Astfel, produsele comercializate in acest magazin virtual nu numai ca sunt de calitate si apartin unor branduri renumite, dar iti sunt oferite si la preturi de exceptie!

Topul celor mai cautate pompe cu tocator de la Shop-Einstal.ro

 

Cand vine vorba despre pompe cu tocator, Shop-Einstal.ro este magazinul potrivit de unde le poti cumpara. In topul celor mai cautate pompe cu tocator se numara:

1. Pompa cu tocator Cadoppi Aquapiu G100. Este destinata apelor murdare, apelor rezidentiale, apelor noroioase si apelor pluviale. Are garantie de 2 ani;

2. Pompa cu tocator Sanit 1300. Este realizata din inox si din fonta si are o rezistenta deosebita;

3. Pompa cu tocator Sanit 1800. Este un produs de exceptie, cu rezistenta indelungata;

4. Pompa cu tocator WC. Se utilizeaza pentru vasul de toaleta, pentru lavoar, pentru masina de spalat sau pentru chiuveta;

5. Pompa cu tocator Zenit Grs 100. Este o pompa submersibila realizata din fonta;

6. Pompa cu tocator Zenit Grs100/2/g40h. Este un articol profesional care-si va face treaba excelent.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege pompe cu tocator de la Shop-Einstal.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Shop-Einstal.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0766-261.389 sau 0766-261.392.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>