Echipamente Industriale
October 27, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Pompe centrifugale inox pentru industria alimentara? Facility Distrib!

Pompe centrifugale inox pentru industria alimentara? Facility Distrib!

Pentru obtinerea produselor finite de cea mai inalta calitate, procesele tehnologice din industria alimentara necesita o serie de materii prime, printre care si pompe centrifugale inox, echipamente care ajuta la transportul si distributia fluidelor de o anumita temperatura si vascozitate. Gratie constructiei de calitate, pompele centrifugale din inox se pot utiliza pentru cele mai critice domenii  de igiena, fiind ideale in numeroase aplicatii industriale, de la cele alimentare si pana la cele farmaceutice.

Daca esti in cautarea unui furnizor de pompe centrifugale inox care sa-ti ofere nu numai produse performante ci si preturi competitive, apeleaza la Facility Distrib, importator si distribuitor a unei game impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial. Mai mult decat atat, Facility Distrib este principal furnizor de echipamente si utilaje in domeniul de productie alimentara, motiv pentru care in catalogul firmei gasesti o gama completa de pompe centrifugale inox, menite sa indeplineasca cele mai inalte cerinte in domeniu.

Facility Distrib comercializeaza o varietate de pompe centrifugale inox pentru traversarea lichidelor alimentare cu diverse nivele de pH si diverse vascozitati. Echipamentele din oferta Facility Distrib se remarca printr-o constructie simpla si extrem de rezistenta la coroziune si factori de mediu. Cu alte cuvinte, Facility Distrib este garantia unei investii optime, pe termen lung!

Pompe centrifugale inox-Transporta lichidul intr-un mod sigur si igienic

O pompa este o masina sau un aparat care transforma energia, dintr-una din formele sale mecanice, in forma de energie hidraulica  sau pneumatica, in scopul transportarii fluidului care primeste energia utila. Cu alte cuvinte, pompele sunt masini care realizeaza cresterea presiunii statice a fluidelor in scopul miscarii lor dintr-un loc in altul.

In industria alimentara, fluidele se deplaseaza prin conducte, canale sau utilaje sub actiunea unei energii mecanice din exterior sau sub actiunea energiei potentiale data de o diferenta de nivel. Pentru conditiile grele de lucru, fie ca este vorba de temperaturi sau presiuni ridicate, ori de actiune coroziva puternica, se folosesc pompe centrifugale din inox, echipamente care pot transporta in siguranta orice tip de fluid.

Pompele utilizate in transportul de fluide pot fi: pompe axiale, pompe cu canal lateral, pompe cu fluid motor, pompe sifon, pompe gaz, pompe cu membrana, pompe cu roti dintate cu angregare exterioara, pompe cu pistoane profilate, pompe cu palete culisante, pompe cu palete flexibile, etc.

Facility Distrib-O gama completa de pompe centrifugale inox, la preturi excelente!

Avand o vasta experienta in comercializarea de echipamente si utilaje industriale, Facility Distrib iti pune la dispozitie pompe centrifugale inox cu rezistenta la coroziune. Echipamentele sunt adecvate in aplicatiile care necesita un nivel maxim de igiena (pot fi utilizate pentru transferul fluidelor precum apa, bere, lapte, suc, ciocolata, ulei etc.).

Principalele avantaje ale acestor pompe sunt intretinerea usoara si fiabilitatea, datorate simplitatii constructive. In plus, pompele centrifugale din inox pot transporta in siguranta lichide ce contin vapori si gaze, indiferent de temperaturi (pompele pun in miscare lichide cu temperaturi foarte inalte), avand o durata de functionare mare si o etansare perfecta.

Echipa Facility Distrib iti pune la dispozitie si servicii de consiliere, astfel incat alegerea echipamentelor sa fie cea perfecta necesitatilor tale. Pentru a comanda pompe centrifugale inox, este suficient sa accesezi pagina noastra de internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>