Industria Alimentara
October 27, 2014 posted by Lavinia Bilba

Pompe centifugale inox de la Facility Distrib!

benzi transportoare industria alimentaraCei care sunt in cautarea unor pompe centrifugale inox, se pot opri la Facility Distrib. Compania ofera o varietate de modele de pompe centrifugale inox. Acestea sunt utilizate pentru a transmite diverse lichide alimentare cu diferite nivele de pH si vascozitati. Societatea Facility Distrib este furnizor principal de astfel de produse in domeniul de productie alimentara. Aici trebuie sa apelezi atunci cand vrei echipamente de lucru care sa iti eficientizeze linia de productie. Pentru a afla oferta cu produse, dimensiunile si caracteristicile acestora acceseaza pagina de internet a companiei.

Personalul firmei iti poate oferi detalii tehnice despre fiecare produs in parte pentru a fi sigur de produsele pe care sa le alegi. Produsele sunt oferite la un raport calitate-pret avantajos si sunt realizate in conformitate cu normele de calitate. Pompele centrifugale inox sunt simplu de intretinut si nu prezinta riscuri mari de defectiune. Produsul perfect se alege in functie de necesitatile tale si de lichidele pe care le dozezi. Cu aceste pompe ai parte de un timp redus in procesul de productie si de un cost redus de intretinere in acelasi timp.

Pompe centrifugale inox – eficienta si fiabilitate!

Pompele centrifugale din inox sunt cele mai utilizate produse de acest gen in multe dintre industrii, avand diferite capacitati si putand vehicula lichide puternic corozive, dar si fluide abrazive. Pompele centrifugale de inox prezinta avantajul unei rezistente mari la coroziune. Astfel, ele pot fi utilizate un timp indelungat in transferul lichidelor, fie ca este vorba de suc, ulei, ciocolata, bere, lapte sau apa. Seriile de pompe centrifugale oferite de Facility Distrib indeplinesc normele si exigentele superioare ale industriei alimentare si chimice, fiind de cele mai multe ori pompe monobloc eficiente, tratate special pentru un nivel crescut de igiena. Facility Distrib colaboreaza cu producatori de succes in mediul european si international oferind cele mai calitative produse.

Pompele distribuite pot lucra foarte bine in conditii de exploatare diferite, mentinand igiena lichidelor vehiculate. Astfel de produse nu prezinta riscuri de defectiune si sunt simplu de intretinut. In industria alimentara, cat si in cea farmaceutica se folosesc adesea pompe centrifugale de inox datorita capacitatii lor de vehiculare a lichidelor de orice fel. Compania este specializata in oferirea de astfel de produse comercializand acest tip de pompe, la preturi excelente in raport cu nivelul de calitate.

Intra pe Facility Distrib pentru calitate si performanta!

Facility Distrib este un cunoscut furnizor de solutii din zona consumabilelor si echipamentelor pentru industria alimentara si nu numai. Facility Distrib ofera solutii tehnice pentru fiecare dintre aplicatiile tale. Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie oricand, raspunzand prompt si profesionist la orice cerere. Avand sediul in Bacau, compania distribuie produse in orice colt al tarii prin serviciile de curierat. Produsele sunt importate de la importanti producatori din lume si sunt ideale pentru marirea performantei concomitent cu reducerea costurilor de intretinere. Achizitioneaza acum pompe centrifugale inox de la Facility Distrib si alte produse de care ai nevoie si ai garantia unor produse de calitate, in conformitate cu exigentele tale.

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>