Echipamente Industriale
March 30, 2015 posted by Olivia

Pompa injectie produse chimice doar de la Vibrotest

Pompa injectie produse chimice doar de la Vibrotest

Ai nevoie de o pompa de injectie produse chimice? Nici o problema! Vibrotest este aici pentru tine, gata oricand sa te ajute si sa iti ofere acest produs in cel mai scurt timp posibil de la momentul plasarii comenzii.

Cine este Vibrotest?

Vibrotest este o companie din Bucuresti a carei activitate se desfasoara de mai bine de 20 de ani. Domeniul sau de activitate include distribuirea, instalarea si monitorizarea echipamentelor industriale. Pe langa toate acestea, Vibrotest mai pune la dispozitie si serviciul de instruire in domeniul utilajelor industriale pentru a se asigura ca fiecare client in parte stie cum sa utilizeze corect produsul cumparat si, astfel, sa evite posibilitatea producerii unui accident. Principalele caracteristici ale firmei Vibrotest sunt repezentate de promptitudine, profesionalism si capacitatea de a oferi solutii inteligente. De-a lungul anilor, Vibrotest a obtinut increderea unor firme cu prestigiu din Statele Unite, Marea Britanie, Franta, Belgia si nu numai. Pentru unele firme partener din aceste tari, Vibrotest este singurul distribuitor din Romania a produselor acestora.

Ce ofera compania Vibrotest?

Printre serviciile oferite de Vibrotest, mai nou se regaseste si cel de testare a conditiilor in care se desfasoara o anumita activitate industriala. In acest scop, personalul specializat va efectua anumite masuratori cu ajutorul carora se poate determina cantitatea de gaze, poraf, sunete si vibratii care se regseste la locul dumneavoastra de munca. In toti acesti 20 de ani Vibrotest a urmat sa isi consolideze imaginea eficientei si a calitatii.

Printre numeroasele produse care se regasesc in oferta celor de la Vibrotest se numara si pompa de injectie produse chimice. De la Vibrotest puteti achizitiona o serie de pompe hidro-pneumatice, ce poarta marca unor firme de top din strainatate. Toate aceste parteneriate de incredere dintre Vibrotest si numeroase firme internationale au dus la posibilitatea ca oricine sa poata achizitiona, prin intermediul Vibrotest, o pompa de injectie produse chimice de o calitate superioara si care au fost fabricate la cele mai inalte standarde din acest domeniu. Printre celelalte compannii trebuie sa amintim faptul ca firma Haskel, un lider in topul distribuitorilor de dispozitive si echipamente de inalta presiune, este principala producatoare a acestor pompe de injectie produse chimice.

In oferta celor de la Vibrotest mai puteti gasi si site, rulmenti, curele de transmisie, filtre industriale, detectoare de gaze, furtuni industriale, uleiuri hidraulice, analizoare, benzi transportatoare, pompe, sonometre, amplificatoare de aer etc. Si, pentru ca tot pachetul sa fie complet, Vobrotest se mai ocupa si de instruirea personalului tau, astfel incat fiecare persoana in parte sa stie ce reprezinta cu exactitate aceste produse, cum se monteaza, cum de folosesc, cum se igienizeaza corespunzator si alte astfle de detalii de o importanta majora in prevenirea accidentelor.

Comanda si tu acum pompa de injectie produse chimice de la Vibrotest si, astfel, te vei alege cu un produs de calitate, eficient si foarte rezistent. Pentru mai multe detalii si comenzi poti trimite un e-mail la adresa office@vibrotest.ro sau poti suna la numerele de telefon 0213-194.828 si 0741-122.221.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>