Echipamente Industriale
October 10, 2014 posted by Lavinia Bilba

Pompa automorsanta de la Fluxon!

a8f409e19422a5cbc1a7914c4c2600e1Pentru aceia dintre voi care sunteti in cautarea unei pompe automorsante, Fluxon ofera cele mai convenabile produse si preturi. Pompa automorsanta de la Fluxon se ocupa de alimentarea cu apa potabila, ridicarea presiunii si alte aplicatii domestice. Produsele comercializate in cadrul firmei Fluxon respecta cele mai inalte standarde de calitate europene, fiind produse de companii cu renume in domeniu. Afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte, in special despre pompa automorsanta de la reprezentantii Fluxon. Daca doresti cele mai bune solutii de distributie a apei in aplicatii domestice, Fluxon este unul dintre distribuitorii de incredere din Romania, care pune pret pe tehnologia de ultima ora.

Compania asigura si livrarea acestor produse catre beneficiar intr-un timp scurt si in conditii de maxima siguranta. Firma ofera cele mai inalte tehnologii de pompare, cautate de cei mai pretentiosi clienti. Cei care pot achizitiona aceste produse sunt fie instalatori persoane fizice sau firme care presteaza servicii de vanzare si montaj, fie magazine de instalatii. In orice situatie, Fluxon asigura promptitudine si calitate clientilor sai. Toate produsele si serviciile oferite au un raport optim calitate-pret.

De ce sa optezi pentru pompa automorsanta?

In primul rand, deoarece o astfel de pompa automorsanta poate fi utilizata cu succes in multe locuri, incepand cu alimentarea cu apa pana la golirea rezervoarelor si vehicularea apei curate. Pompa automorsanta functioneaza cu curent electric, fapt pentru care ca masura de protectie, instalatia electrica trebuie impamantata. Cablul de alimentare, cat si stecherul vor fi ferite de contactul cu apa in scopul evitarii electrocutarii. Toate modelele de pompa automorsanta sunt prevazute cu protectie la functionarea in gol, iar pornirea si oprirea se realizeaza automat la inchiderea, respectiv deschiderea robinetului. Pompele automorsante se utilizeaza pentru apa cu temperaturi care variaza de la 0 la 40 grade Celsius sau asemanatoare, curate fara saruri, grasimi, reziduuri sau resturi alimentare.

Produsele nu sunt potrivite pentru sistemele de incalzire sau vehicularea apei menajere. Aceste pompe automorsante sunt confectionate din otel inox sau fonta indeosebi, adecvate pentru alimentarea cu apa potabila sau ridicarea presiunii in diferite aplicatii civile. Produsele se utilizeaza in golirea rezervoarelor si piscinelor, cat si pentru vehicularea apei curate in general.  Reteaua de distributie realizata de Fluxon acopera in prezent toata tara. Specialistii firmei ofera consultanta specializata in acest domeniu, precum si lucrari de montaj si training asigurand o calitate inalta fiecarei operatiuni realizate. Pentru o operare adecvata a fiecarui echipament in parte in urma instalarii apeleaza la Fluxon oricand doresti.

Fluxon – ajutorul tau de incredere!

Compania Fluxon ofera o varietate de modele de pompe si instalatii pentru diferite aplicatii fie ca sunt industriale, rezidentiale si altele. Producatorii societatii Fluxon respecta normele europene si obtin performate crescute pentru echipamentele lor. Poti opta pentru instalatii de incalzire, de alimentare apa, vehiculare a apei uzate, desecari, sisteme din industria alimentrare si filtrare. Pe langa comercializarea acestor produse, ai la dispozitie si servicii de distributie, inchiriere, service si montaj al produselor incluse in oferta. Apeleaza la echipa Fluxon pentru performanta ridicata indiferent de sistemul de pompare a lichidelor.

Datele de contact ale firmei Fluxon

Adresa firmei: Calea Sagului, Nr. 235, Timisoara

Telefon: 0742 358 966

Email: office@fluxon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>