Echipamente Industriale
April 15, 2015 posted by Bianca Hau

Poduri rulante

Poduri rulante

Domeniul constructiilor este foarte vast si in acelasi timp complex. Mai ales acum, in aceasta perioada, cand tehnologia a avansat si a patruns in toate domeniile, acest domeniu al constructiilor nu putea sa treaca fara a fi si el modernizat si dotat cu cele mai noi solutii. Astfel au ajuns pe piata si poduri rulante.

Poduri rulante- definitie

Podurile rulante sunt masini de ridicat care dispun de unul sau mai multe mecanisme care faciliteaza deplasarea materialelor. Aceste poduri rulante au caile de rulare la inaltime. Avantajul lor este ca pot fi folosite in hale si depozite, fara a fi necesar un spatiu pe care sa-l ocupe. Ele sunt clasificate in doua categorii: poduri rulante de uz general (monogrinda sau bigrinda) si poduri rulante cu destinatie speciala, mai exact pentru domenii ca metalurgia, siderurgia, centrale nucleare, etc. Acestea sunt cu graifer, de turnare, de stripare, de forjare, cu brate, cu electromagneti, stivuitoare.

Cine comercializeaza si monteaza acese poduri rulante?

Mai multe firme pe piata romaneasca se ocupa cu aceste poduri rulante. Una dintre ele se numeste Axa Service. Aceasta este o companie cu o vechime de peste 20 de ani in domeniu, fiind autorizata ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Ea se ocupa cu macaralele tip turn (montare, demontare, telescopare, confectionare, mentenanta) dar si cu repararea si intretinerea de poduri rulante. Tot aceasta firma se ocupa si de documentatia necesara obtinerii autorizatiei de functionare pentru ceea ce intra sub incidenta ISCIR. Personalul calificat de care compania dispune permite remedierea avariilor intr-un interval de timp cat mai scur, in functie si de gravitatea problemei.

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile firmei Axa Service si pentru a intretine poduri rulante?

Daca dispuneti de poduri rulante sau de o macara si doriti ca firma Axa service sa fie cea care se ocupa de intretinerea lor, puteti incheia trei feluri de contracte: contract de service/intretinere si revizie periodica, contract de reparatii si contract montare/demontare macarale. Primul se refera la inspectia periodica si asigurarea functionarii echipamentelor dumneavoastra. Compania are in stoc piese de schimb datorita caroara o defectiune va fi reparata intr-un timp scurt. Al doilea fel de contract se refera la poduri rulante. Compania efectueaza reparatii la instalatia electrica dar si la structura care sustine podul rulant. Echipa firmei se ocupa de motoreductoare, sistem de rotire, electropalane, carucior, etc.

Cum puteti cumpara poduri rulante prin intermediul firmei Axa Service?

Pe langa serviciile amintite mai sus, compania Axa service se ocupa si cu vanzarea de poduri rulante fabricate de OMIS. Omis este o companie, lider in Europa avand peste 50 de ani de experienta in echipamente de ridicat si produce astfel de poduri rulante de cea mai buna calitate. Modelele de poduri rulante pe care aceasta firma le comercializeaza sunt: cel monogrinda si bigrinda. Pe site-ul acesteia (http://www.axaservice.ro/uncategorized/vanzari-poduri-rulante-si-radiocomenzi-elca) veti gasi catalogul Omis. Toate produsele beneficiaza de garantie, dar doar daca au fost folosite conform cu datele tehnice ale masinariei. Incalcarea regulilor de folosire sau neefectuarea de revizii periodice duc la pierderea garantiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>