Echipamente Industriale
November 28, 2015 posted by Bianca Hau

Poduri Rulante Pentru Industria Dumneavostra Gasiti la Axa Service

Poduri Rulante Pentru Industria Dumneavostra Gasiti la Axa Service

Daca aveti in proprietate hale industriale, ateliere, magazii, depozite de dimensiuni mari, trebuie sa stiti ca exista echipamente care nu ar trebui sa va lipreasca in manevrarea greutatilor. Aceste echipamente sunt podurile rulante, care sunt cel mai raspandit tip de instalatii de ridicat si sunt folosite pentru desfasurarea tututor activitatilor de ridicat in spatii interioare. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra compania Axa Service din Bucuresti va propune poduri rulante performante care sunt capabile sa transporte orice tip de greutati.

Ce sunt podurile rulante?

Acestea sunt echipamente industriale complexe care au in structura unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectueaza miscarile de transport a sarcinilor(greutatilor). Podurile se misca pe cai de rulare situate la inaltime. Ele sunt realizate pentru o gama extrem de variata de sarcini sau greutati si deschideri si se pot utiliza in hale de productie de orice natura sau depozite acoperite sau deschise si nu ocupa spatiu la sol.

In ceea ce priveste proiectarea si executia acestor podurilor rulante ale acestei companii, aceste elemente respecta cu precizie standardele tehnice ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat) in vigoare si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat.

In momentul de fata nu exista aplicatie in care podurile rulante sa nu joace un rol important atunci cand vine vorba de manipularea incarcaturilor voluminoase, grele sau dificil de manevrat. Utilizarea acestora in varianta sistemelor suspendate clasice ofera principalul avantaj care consta in crearea unui spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport.

De multe ori cand sunt utilizate impreuna cu alte dispozitive de manevrare a incarcaturii, podurile rulante pot deservi orice loc din cadrul unei zone de lucru bine delimitate, care presupune operatiuni de manipulare, depozitare si asamblare sau pot realiza conexiunea automata intre diferitele faze ale unui proces de fabricatie.

Compania Axa Service va ofera doua categorii de poduri rulante

Podurile rulante ale acestei companii provin de la producatorul italian OMIS, o companie ce isi desfasoara activitatea inca din anul 1967 in sectorul echipamentelor de ridicat. Aceste produse reprezinta solutia ideala de utilizare optima a spatiului disponibil in hala sau in spatiul comercial pe care dumneavoastra il detineti. Complexitatea acestor masini de ridicat fac ca ele sa indeplineasca cu succes activitatile pentru care sunt create datorita mecanismelor instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor.

Podurile rulante ale acestei companii se impart in doua categorii:

- Podurile rulante de tipul monogrinda: extrem de utile atunci cand vine vorba de transportul tridimensional al incarcaturilor pe distante mari. Greutatea proprie redusa si asamblarile suspendate pentru diverse constructii, le permit sa fie utilizate in aplicatii universale.

- Podurile rulante de tipul bigrinda: pot fi utilizate pentru deschideri mai mari decat cele monogrinda, cu aceeasi sarcina de ridicat. Podurile rulante suspendate pot fi usor deplasate manual, dar pentru sarcini nominale si ecartamente mai mari este recomandat utilizarea dispozitivelor de actionare.

In afara podurilor rulante, compania Axa Service va mai ofera si cu solutii tehnice dedicate acestora, precum:

- reparatii poduri rulante;

- intretinere poduri rulante;

- adaptare radiocomenzi poduri rulante;

- contract de montare/demontare poduri rulante.

 

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa luati legatura cu echipa companiei Axa Service prin intermediul paginii web sau a numerelor de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>