Echipamente Industriale
May 25, 2014 posted by Anca Ionesei

Poduri rulante pentru aplicatii diverse de la Axa Service!

Poduri rulante pentru aplicatii diverse de la Axa Service!

Societatea Axa Service din Bucuresti are ca principal domeniu de activitate, oferirea de servicii de comercializare, proiectare, executie, montare, demontare, dar si de amplasare a instalatiilor de ridicat pe santiere, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. De asemenea, compania este capabila sa ofere solutii in ceea ce priveste automatizarile, tablourile electrice si radiocomenzile specifice acestor tipuri de utilaje.

Ce sunt aceste poduri rulante?

Echipamentele cunoscute sub numele de poduri rulante sunt masini de ridicat complexe, ce pot dispune de unul sau mai multe mecanisme cu care efectueaza miscarile de deplasare a unor sarcini. Acestea au in componenta lor si cai de rulare care se situeaza la inaltime. Podurile rulante sunt confectionate pentru o gama variata de sarcini si deschideri, putandu-se utiliza in mai multe tipuri de spatii, fie acestea acoperite sau deschise.

Avantaje poduri rulante

Daca va intrebati care sunt avantajele de care veti beneficia, achizitionand aceste tipuri de echipamente comercializate de catre societatea Axa Service, noi va raspundem si la aceasta nelamurire: nu ocupa spatiu la sol, sunt usor de montat, sunt fiabile, asigura o functionare optima o lunga perioada de timp, nu necesita intretinere speciala, proiectarea si executia lor respecta prescriptiile tehnice ISCIR, sunt echipamente sigure fiind dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat, sunt stabile, au un comportament exceptional la deplasare, asigurand un transport sigur si prudent, etc.

Axa Service va ofera poduri rulante speciale pentru aplicatiile voastre!

Va punem la dispozitie doua tipuri de poduri rulante: monogrinda si bigrinda. In functie de necesitati si cerinte, echipa companiei poate personaliza aceste echipamente astfel incat ele sa indeplineasca cu succes aplicatiile pentru care sunt create. In functie de tipul lor, podurile rulante pot fi dotate cu electropalane cu lant sau cu cablu, pot avea una sau mai multe viteze de ridicare, se pot echipa cu podeste de circulatie pe una sau pe ambele grinzi principale, comanda se poate efectua din cabina de comanda sau de la sol, etc. De asemenea, podurile rulante oferite spre vanzare se pot executa pentru sarcini utile, deschideri, inaltimi de ridicare, viteze de lucru, grupe de clasificare, mediu de functionare, etc., conform cerintelor fiecaruia dintre voi.

Mai multe despre podurile rulante

Podurile rulante pe care le comercializam poarta marca OMIS. Acestea va sunt oferite la preturi competitive, reprezentand o investitie avantajoasa avand in vedere calitatea acestora. Daca aveti nevoie de echipamente fiabile si durabile cu ajutorul carora sa realizati cat mai facil si mai sigur, activitati de transport al sarcinilor, atunci aceste echipamente reprezinta solutia ideala pentru care puteti opta.

Despre Axa Service

In cadrul companiei Axa Service activeaza o echipa formata din adevarati profesionisti, ce detine o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Acestia sunt capabili sa identifice corect necesitatile voastre pentru a va furniza solutiile adecvate. Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari, indiferent de complexitate si puteti fi convinsi ca veti beneficia de o colaborare bazata pe incredere, comunicare, eficienta, seriozitate, respect si amabilitate.

Pentru mai multe detalii despre aceste poduri rulante sau despre celelalte produse si servicii din oferta Axa Service, nu ezitati sa luati legatura cu echipa noastra. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>