Industria Constructiilor
May 20, 2014 posted by Lavinia Bilba

Poduri rulante oferite de Axa Service!

Poduri rulante oferite de Axa Service!

14869e36d168ef715254ae7257cf0880Comanda unul dintre podurile rulante OMIS oferite de Axa Service la cele mai avantajoase preturi. Pentru un transport cat mai facil al sarcinilor trebuie sa ai neaparat un astfel de echipament. Sarcinile grele pot fi sau sunt intr-adevar foarte dificil de manevrat, de aceea, se recomanda utilizarea unor echipamente specifice pentru a executa aceste tipuri de activitati. Podurile rulante sunt utilaje bine venite pentru a face fata greutatilor de mare tonaj, in special in industria constructiilor. Axa Service ofera spre vanzare, la preturi competitive, echipamente de ridicat durabile si eficiente.

Aceste poduri rulante sunt realizate de compania OMIS, nume care cantareste mult printre liderii europeni datorita calitatii serviciilor si produselor pe care le comercializeaza. Materialele din care echipamentele sunt fabricate sunt de o calitate la standarde inalte pentru ca tu sa te poti bucura o vreme indelungata de produsele achizitionate. Axa Service se poate mandri cu calitatea produselor pe care le comercializeaza si serviciilor pe care le ofera si de aceste lucruri te poti convinge daca apelezi la aceasta companie.

Avantajele podurilor rulante!

Complexitatea acestor masini de ridicat fac ca ele sa indeplineasca cu succes activitatile pentru care sunt create datorita mecanismelor instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor. Aceste miscari se efectueaza pe caile de rulare care sunt situate la inaltime. Gama de sarcini sau de deschideri pentru care aceste poduri pot fi folosite este extrem de diversificata, acestea putand fi utilizate atat in hale de productie, cat si in depozite fie ele deschise sau acoperite, datorita avantajului ca nu ocupa spatiu la sol. Proiectarea si executia propriu-zisa a acestor produse respecta intocmai normele tehnice, fiindu-le incorporate diferite componente de securitate speciale pentru podurile rulante.

Aceste produse se comporta excelent cand sunt in functiune, iar transportul este sigur si prudent. Mobilitatea acestor produse si stabilitatea sunt garantate pentru ca activitatile sa se poata desfasura in conditii de maxima siguranta si eficienta. Echipa firmei este competenta a solutiona cu promptitudine si eficienta orice solicitare ai avea. Axa Service in colaborare cu OMIS iti ofera cele mai bune produse de acest tip pentru procesele de transport si manipulare a marfii, iar calitatea si durabilitatea acestor echipamente de ridicat este indiscutabila.

Cine ofera poduri rulante?

Cu sediul in Bucuresti, compania Axa Service ofera servicii de proiectare, executie, montare, demontare si amplasare de santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. De asemenea, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice, si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Echipa firmei este formata din personal cu peste 20 de ani de experienta care iti va raspunde cu promptitudine solicitarilor tale.

In plus, firma dispune de un stoc de piese de schimb vast, astfel ca defectiunile pot fi remediate intr-un interval scurt de timp. Axa Service realizeaza documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Axa Service.

Datele de contact ale firmei Axa Service

Adresa firmei: B-dul Basarabia, Nr. 256, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0216 367 948

Email: office@axaservice.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>