Industria Constructiilor
July 16, 2014 posted by Lavinia Bilba

Piulite oferite de Bendkopp!

Piulite-yHH3EDaca esti in cautarea unor organe de asamblare de calitate si rezistente, Bendkopp ofera piulite pentru multiple intrebuintari de uz domestic si in constructii. Vei gasi astfel piulite rulmenti, piulite hexagonale infundate, piulite nituibile si multe alte tipuri de piulite. Poti comanda acum simplu si rapid din confortul casei tale acele produse de care ai nevoie in aplicatiile si constructiile pe care le realizezi. Nu mai trebuie sa alergi prin magazinele de specialitate pentru a gasi piulite la dimensiunile si cu caracteristicile adecvate.

Comanzi online sau telefonic produsele potrivite si cantitatea pe care o doresti si acestea vor ajunge la tine acasa prin serviciile specializate de curierat in cel mai scurt timp posibil. Bendkopp este unul din cei mai mari producatori de organe de asamblare din tara, de la care poti obtine o calitate superioara. Astfel, pentru a raspunde pretentiilor tot mai mari ale unei piete orientate spre siguranta, timp si costuri, compania Bendkopp ofera solutionari pentru problemele tuturor clientilor sai. Toate produsele sunt oferite la un raport calitate-pret extrem de convenabil.

Comanda piulite simplu si rapid!

Piulitele sunt utile si practice pentru desfasurarea oricarei activitati de asamblare in orice domeniu. Confectionate din materiale foarte rezistente, acestea au o durata de viata foarte lunga. Produsele indeplinesc mai multe tipuri de standarde si sunt disponibile la mai multe calitati. Daca produsele dorite nu sunt disponibile in stoc, acestea pot fi achizitionate la comanda. Produsele pot fi de import sau executate in tara si sunt confectionate conform standardelor internationale de calitate in domeniu. Piulitele pot fi confectionate din otel sau inox si sunt acoperite cu zincat alb/galben, zincat termic, brunat, neacoperit. De la piesele standard pana la organele de asamblare la comanda, cu toate testarile si certificatele necesare, Bendkopp iti poate indeplini toate cerintele. Gama larga de produse ofera aptitudinea de a onora majoritatea comenzilor la termenele stabilite, iar comenzile speciale sunt onorate din import in cel mai scurt timp posibil.

Bendkopp ofera produse de calitate si servicii de livrare de cel mai inalt nivel, la preturi convenabile. Calitatea, flexibilitatea si inovatia sunt cele mai importante caracteristici pe care compania isi bazeaza activitatea. Echipa Bendkopp calificata si cu experienta in domeniu iti sta la dispozitie cu solutii pentru alegerea produselor potrivite pentru tine. Bendkopp este partenerul tau de incredere pentru organe de asamblare si sisteme de fixare.

Cine ofera piulite?

Cu sediul in Cluj-Napoca, compania Bendkopp comercializeaza o gama larga de produse din domeniul organelor de asamblare, electrice, feronerie, scule, instrumente de fixare de mare tonaj si altele. Compania Bendkopp se diferentiaza prin calitatea produselor si serviciilor punand foarte mare accent pe satisfacerea nevoilor clientilor. De-a lungul timpului, in special grupa organelor de asamblare s-a diversificat pe mai multe ramuri ale industriei, dintre care un loc important il ocupa industria constructiilor civile. Bendkopp pune un mare accent pe orientarea catre client, de aceea acestia se straduiesc sa consolideze parteneriate bazate pe colaborare si incredere. Pentru comenzi si informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Bendkopp.

 

Datele de contact ale firmei Bendkopp

Adresa firmei: Str. Fabricii de Chibrituri, Nr. 6-10, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 455 515

Email: magazin@bendkopp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>