Industria Chimica
May 20, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Piese plastice, varietate de la Ceproinv

Piese plastice, varietate de la Ceproinv

Cauti piese plastice, modele variate, la preturi bune de achizitie? Ceproinv este echipa potrivita pentru a-ti realiza astfel de piese finite, piese de schimb sau semifabricate, toate realizate in functie de nevoile tale, la comanda sau in serie. Daca vrei un model anume nu trebuie decat sa aduci documentatia necesara, echipa Ceproinv o va studia si-ti va realiza exact produsele de care tu ai nevoie, modele unicat pentru nevoi specifice.

Cum iei legatura cu Ceproinv? Cel mai usor este telefonic, insa poti trimite si e-mail pe adresa companiei sau direct online. Discutati toate detaliile, puneti la punct fiecare etapa, iar apoi tu te poti bucura de calitate de exceptie.

De unde cumpar piese plastice?

 

Piese plastice, varietate impresionanta pentru toate necesitatile, cat si preturi foarte bune gasesti de cumparat de la Ceproinv. Cine este Ceproinv? Vorbim despre o companie cu traditie inca din anul 1991, domeniul prelucrarii maselor plastice nemaiprezentand niciun secret pentru aceasta.

Unde se intrebuinteaza piese plastice pe care Ceproinv le produce si le comercializeaza in toata tara? Mai toate industriile folosesc piese plastice de la Ceproinv, de la domeniul industrial si pana la petrochimie, industria energetica si electronica, industria navala, industria de metalurgie-siderurgie, industria farmaceutica, industria usoara, pentru realizarea de masini-unelte, in constructii sau in domeniul transporturilor.

Cum se realizeaza piese plastice de la Ceproinv? De regula, este vorba despre produse realizate la comanda. Foarte importanta este documentatia din partea clientului pentru ca piese plastice sa satisfaca toate cerintele. Asa ca, daca-i arati modelul pe care ti-l doresti, echipa Ceproinv iti va realiza exact produsele de care ai nevoie. Se obtin astfel piese de schimb sau piese finite, dupa nevoi.

De asemenea, Ceproinv realizeaza comenzi in serie, dar si comenzi unicat, in functie de nevoile tale specifice. Astfel, daca vrei sa te bucuri de calitate de exceptie, bazeaza-te pe experienta de peste 20 de ani pe care Ceproinv a acumulat-o de-a lungul timpului.

Piese plastice pentru toate nevoile, numai de la Ceproinv!

Cand vine vorba despre piese plastice, Ceproinv este un adevarat as in domeniu si-ti ofera o varietate impresionanta printre care se numara si urmatoarele categorii de produse:

1. Roti dintate;

2. Supape;

3. Suporti si flanse;

4. Role si roti;

5. Garnituri si inele “O”;

6. Lagare si capace;

7. Piese plastice din PC – Policarbonat;

8. Piese plastice din PE – Polietilena – si PA – poliamida;

9. Piese plastice din PET – Polietilentereftalat;

10. Piese plastice din PEEK – Polieteretercetona;

11. Piese plastice din GF-PC;

12. Piese plastice din POM – Poliacetal;

13. Piese plastice din PA;

14. Piese plastice din PEHD;

15. Roti dintate;

16. Subansamble complexe speciale pentru industria alimentara.

Prin prelucrare mecanica sunt obtinute diverse garnituri, racloare, lagare, subansamblele complexe pentru industria alimentara, blaturile pentru industria alimentara, suporturi si dispozitive de antrenare, role, roti, bucse.

Prin injectie realizate de catre masini specializate amintim de urmatoarele piese plastice: bandaje pentru rotile de transport, ghivece pentru plante, cepuri si dopuri, cutii, capace si protectoare pentru filetele cu care sunt dotate prajinile de foraj.

Iar prin deformare plastica la cald se obtin aparatorile speciale pentru vagoanele de marfa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege piese plastice de la Ceproinv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ceproinv? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0720-330.836 sau trimite un e-mail pe adresa ceproinv@ceproinv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>