Echipamente Industriale
August 19, 2014 posted by Lavinia Bilba

Piese din aliaje neferoase de la Laurex Prod!

a9de5cda4d2c5515fa6a737d954a35f4Atunci cand ai nevoie de piese din aliaje neferoase, primul loc unde sa mergi este la societatea Laurex Prod. Aici vei gasi o varietate de piese din aliaje neferoase dintre cele mai bune, la preturi convenabile. Printre produsele oferite se numara bucse, semicuzineti, bare, roti melcate, lucrari de arta, obiecte ornamentale, piese de diferite configuratii si alte asemenea produse. Portofoliul mare de comenzi preluate si solutionate reflecta abilitatea personalului din cadrul companiei de a raspunde prompt si eficient oricarei solicitari.

Compania se adapteaza constant la cerintele pietei si ale clientilor atat legat de calitatea materialului utilizat, dar si in ceea ce priveste dimensiunea pieselor. In momentul achizitionarii acestor produse, echipa firmei iti va oferi informatii corecte, precise si concrete pentru a face alegerile corecte in acord cu necesitatile si cerintele tale. Produsele sunt oferite la standarde inalte de calitate, de catre profesionisti in domeniu, avand mai multe forme si dimensiuni in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Pentru oferte complete si exacte nu ezita sa contactezi specialistii in domeniu ai companiei Laurex Prod.

Piese din aliaje neferoase de la Laurex Prod!

Laurex Prod este un partener ideal pentru a avea acces la produsele performante din dotare ale firmei. Bazandu-se pe competenta si experienta indelungata a personalului, firma ofera consultanta specializata in domeniu si cele mai bune servicii. Produsele sunt destinate mai multor domenii de activitate cum ar fi industria metalurgica, industria constructiilor de masini, chimica sau industria navala. Legat de caracteristicile acestora, piesele din aliaje neferoase pot ajunge la o greutate mare de pana la 1800 kg, avand dimensiuni variate. Utilizate intr-o sfera mai larga de aplicatii, produsele pot acoperi un numar cat mai mare de cerinte. Gratie faptului ca firma are in dotare tehnologie de varf si utilizeaza numai materiale de calitate iti va asigura produse de exceptie, cu proprietati excelente.

Piesele din aliaje neferoase sunt executate in conformitate cu normativele legislative din domeniu care indeplinesc exigentele si cerintele celor interesati. Produsele oferite se caracterizeaza prin durata indelungata de exploatare, rezistenta sporita la uzura, flexibilitate si alte asemenea trasaturi. Scopul firmei este de a perfectiona constant tehnologiile utilizate cu scopul de a imbunatati capacitatile pieselor turnate si a cresterii productivitatii. Laurex Prod este unul dintre producatorii din domeniu care este capabil sa satisfaca si cele mai exigente cerinte in materie de aliaje neferoase. Societatea se remarca prin produsele de calitate, preturile competitive practicate, eficienta, profesionalism, seriozitate, rapiditate a prelucrarii comenzilor si altele.

Unde gasesti piese din aliaje neferoase?

Compania Laurex Prod se ocupa de turnarea aliajelor neferoase. Produsele comercializate sunt destinate mai multor industrii si se adreaseaza atat companiilor din tara, cat si din strainatate. Printre produsele oferite se numara bucsele, semicuzineti, bare, roti melcate, lucrari de arta, obiecte ornamentale, piese de diferite configuratii si altele. Pentru realizarea produselor si pieselor se folosesc utilaje si echipamente in conformitate cu standardele UE. Comanda si achizitioneaza piese din aliaje neferoase oferite de Laurex Prod pentru aplicatiile in care ai nevoie de astfel de produse. Vei avea o colaborare bazata pe incredere, comunicare, eficienta, seriozitate si promptitudine.

Datele de contact ale firmei Laurex Prod

Adresa firmei: Str. Balta Alba, Bl. D9, Ap. 5, Ramnicu Sarat

Telefon: 0722 773 610

Email: voicuoprea@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>