Industria Constructiilor
July 6, 2015 posted by Bianca Hau

Piatra de placat, alegerea potrivita pentru o curte frumoasa, eleganta si usor de intretinut

Piatra de placat, alegerea potrivita pentru o curte frumoasa, eleganta si usor de intretinut

Casele frumoasa, cochete si ingrijite atrag atentia tuturor. Sunta dmirate de trecatori sau de vizitatorii care intra in curte. O casa frumoasa iti da o stare buan doar privind-o. Poate sa fie o incantare pentru ochi atunci cand o privesti din afara, iar daca ai sansa sa intri in ea si sa vezi si interioarele e foarte posibil sa fii si mai impresionat.

Insa inainte sa intri in casa vezi curtea. O gradina frumos amenajata poate sa fie o oaza de liniste si de verdeata intr-un oras aglomerat si zgomotos. Florile infrumuseteaza o curte intr-un mod surprinzator, transformand-o intr0un colt de rai. Ce te faci insa daca ai o casa cu curte, dar nu-ti place gradinaritul? O gradina nu e chiar usor de intretinut. Vrei sa ai o curte elegant si curata chiar daca nu o sa plantezi flori, fructe si legume. Solutia? Piatra de placat!

Daca vrei o curte curata, eleganta si usor de intretinut, in care sa faci curat cu placere si fara prea mult efort, compania Constructii Millenium iti pune la dispozitie piatra de placat de cea mai buna calitate. Va fi o investitie pe care nu o vei regreta in viitorul apropiat sau in cel indepartat.

Piatra de placat iti transforma curtea intr-un spatiu elegant

Firma Constructii Millenium produce pavele, dale, piatra de placat, borduri si elemente decorative de gradina inca din anul 1996. La inceput a fost prezenta pe piata sub o alta denumire. Din anul 2002 specialistii companiei lucreaza sub numele Constructii Millenium.

Oferta companiei este variata. De la Constructii Millenium poti sa achizitionezi mai multe modele de pavele: floare clasica, floare, cub, delta, orient, pavele mini-cerc, pavele cerc si stea, pavele in forma de piscot, pavele eco natura si pavele dublu topor.

Si cand vine vorba de dale ai de unde alege daca vrei ca firma Constructii Millenium sa fie furnizorul tau cand vine vorba de amenajarea gradinii. Compania iti ofera dale striate, dale cub, dale soare, dale ciocolata, dale piatra de munte, dale parchet, dale model grecesc si dale model lava.

De ce sa alegi piatra de placat pentru amenajarea curtii?

Piatra de placat de la Constructii Millenium este un produs curat si ecologic. Montand-o in curte nu o sa mai ai de-a face nu namolul care se formeaza dupa orice ploaie intr-o curte plina de pamant si vegetatie. In cazul in care te plictisesti de felul in care a fost montata, poti sa o demontezi si sa o remontezi altfel fara prea multe cheltuieli.

Piatra de placat are o rezistenta in timp deosebita si nu e afectata de ciclurile de inghet-dezghet. Compania Constructii Millenium iti pune la dispozitie piatra de placat de diferite culori, in diferite forme. Montarea pavajului se face in functei de specificul terenului. In cazul in care e nevoie sa schimbi, sa refaci sau sa imbunatatesti instalatiile subterane, poti sa demontezi piatra de placat fara griji si apoi sa o montezi la loc.

Piatra de placat dezista la frig, la socuri mecanice, la temperaturile ridicate si al razele arzatoarte ale soarelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>