Industria Constructiilor
July 20, 2015 posted by Bianca Hau

Pereti cortina

Pereti cortina

Va doriti sa colaborati cu o firma serioasa, in care sa puteti avea incredere pentru a cumpara pereti cortina de inalta calitate? Aveti nevoie de pereti cortina pentru constructia unei firme? Daca da, nimic mai simplu, deoarece exista pentru dumneavoastra firma Arcom Glass din Bucuresti.

Informatii importante despre firma Arcom Glass care va ofera pereti cortina

Aceasta firma, cu sediul in Capitala, a fost infiintata in urma cu 21 de ani si de atunci vine in intampinarea clientilor sai cu servicii si produse de calitate foarte buna. Firma se ocupa cu proiectarea si producerea de tamplarie aluminiu, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, fatade spider, usi automate, vitraje structurale, fatade placate. In cadrul acestei firme va sunt oferite si servicii de mentenanta pentru a fi siguri ca produsele detinute vor rezista cat mai mult timp. In atatia ani de experienta si de activitate pe piata romaneasca, reprezentantii acestei firme au inteles ca cel mai important lucru este satisfactia deplina a clientilor, iar pentru asta este nevoie de eficienta, seriozitate, profesionalism si promptitudine. La Arcom Glass veti avea parte de acestea de fiecare data cand veti avea nevoie. Acum este mult mai simplu sa realizati anumite lucrari in constructii datorita sprijinului oferit de profesionistii firmei bucurestene Arcom Glass.

Pereti cortina de cea mai buna calitate, doar prin intermediul firmei Arcom Glass

La Arcom Glass aveti la dispozitie patru tipuri de pereti cortina. Astfel, puteti cumpara: pereti cortina standard, pereti cortina structurali, pereti cortina modulari si pereti cortina spider.

Sa aflam mai multe despre aceste tipuri de pereti cortina:

Pereti cortina standard- sunt cei mai raspanditi; ofera solutii eficiente cu niveluri diferite ale performantei energetice; permit folosirea de sticla tripla si permit aplicarea acestuia pentru cladiri sau case pasive cu consum de energie limitat.Aveti posibilitatea de a alege intre doua tipuri de pereti cortina standard: Fire Proof si High Isolation.

Fatade structurale de sticla- confera un design deosebit. Geamurile se etanseaza cu garnituri sau cu rosturi de chit siliconic.

Fatade din elemente modulare- sunt realizate din module complet accesorizate, care sunt montate separat pe structura de baza a peretelui cortina. Acest sistem prezinta mai multe avantaje: montaj foarte eficient, risc scazut de spargere a geamurilor, spatiu redus de ocupare a santierului, nu trebuie alocati bani pentru schela, montajul poate avansa pe etaje.

Perete cortin spider-  are un aspect deosebit, atat la exterior, cat si la interior. Cu ajutorul acestui perete spider, geamul nu mai trebuie gaurit. Exista numeroase posibilitati de utilizare a acestui tip de perete cortina- pereti cortina ancorati pe cabluri, luminatoare ancorate pe cabluri etc.

Consultand site-ul arcomglass.ro puteti vizualiza fotografii cu proiectele realizate de aceasta firma si puteti afla informatii importante despre produsele acesteia.

Apelati cu incredere la aceasta firma si veti beneficia de servicii de inalta calitate

Arcom Glass isi asteapta clientii la sediul din Bucuresti sau online pe site-ul arcomglass.ro. Nu ezitati sa solicitati sprijinul angajatilor sai in cazul in care aveti unele nelamuriri si vreti sa primiti o parere autorizata. Pentru mai multe detalii despre pereti cortina sau alte produse, puteti sa contactati echipa firmei prin telefon, fax sau e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>