Echipamente Industriale
March 24, 2015 posted by Olivia

Perdele industriale de calitate de la Eurokapu Ellady

Perdele industriale de calitate de la Eurokapu Ellady

Au trecut deja cateva zile de cand tot cauti perdele industriale si nu gasesti nimic care sa-ti fie pe plac? Vrei sa achizitionezi perdele industriale calitative si la preturi avantajoase? Probeleme tale au acum o rezolvare care se numeste Eurokapu Ellady! Rasfoieste acum oferta pusa la dispozitie de aceasta companie si fa cunostinta cu o multime de produse ce se ridica la standarde europene si care sunt menite sa rezolve o gama variata de probleme cu care te confrunti zi de zi.

Cand vorbim despre perdele industriale trebuie sa avem in minte imaginea unor perdele realizate din PVC sau care doar au la baza o fasie de PVC. Acest tip de perdele sunt batante, se monteaza, de obicei, in interior si permit trecerea rapida dintr-un spatiu in altul. In majoritatea cazurilor, perdelele industiale sunt destinate sectorului industrial, de la spatii comerciale precum hypermarket-urile si pana la ateliere, hale de productii, fabrici sau service-uri auto.

Magazinul online Eurokapu Ellady iti pune la dispozitie o gama variata de perdele industriale care se deosebesc de produsele altor firme prin faptul ca detin capacitatea de izolare fonica si termica si posibilitatea de a fi glisate lateral atunci cand nu este nevoie sa fie folosite. Orice nelamuriri suplimentare ai avea nevoie, reprezentantii Eurokapu Ellady sunt pregatiti oricand sa raspunda cu interes intrebarilor si curiozitatilor tale. De asemenea, poti beneficia de consultanta gratuita in vederea achizitionarii produselor potrivite pentru nevoile tale. Perdelele industriale sunt realizate de compania Eurokapu Ellady in conformitate cu masuratorile precizate de tine, ior montarea lor este asigurata de echipa firmei.

De ce ai nevoie de perdele industriale?

Mai intai, perdelele industriale reprezinta o modalitate ideala de a permite trecere dintr-o incapere in alta si, in acelasi timp, de a reusi sa separi cele doua spatii pe care le poti folosi in scopuri diferite. De asemeni, perdelele industriale asigura trecerea usoara dintr-o incapere in alta a persoanelor, animalelor si a unor utilaje precum autoturismele si stivuitoarele si ajuta la imbunatatirea luminozitatii din acel spatiu inchis.

Perdelele industriale pot fi de doua feluri: perdele industriale batante sau cu benzi Stripe. Perdelele batante sunt asemanatoare unor usi batante si au structura canaturilor confectionata din otel inoxidabil sau otel zincat. Inchiderea acestor perdele se poate realiza cu ajutorul unor dispozitive mecanice, electro-pneumatice sau semi-automate. Perdelele industriale batante sunt recomandate si pentru camerele frigorifice, deoarece sunt dotate cu poliplan rezistent chiar si in conditii de temperaturi foarte scazute. Perdelele cu benzi Stripe sunt confectionate din fasii PVC care au fost suprapuse. Aceste perdele sunt agatate de un suport din metal si permit trecerea persoanelor, dar si a utilajelor, dintr-o incapere in alta. Daca folositi perdele industriale cu benzi Stripe poti izola doua incaperi a caror temperaturi difera cu pana la 18 grade si, de asemeni, sunt foarte bune in ceea ce priveste izolarea fonica.

Compania Eurokapu Ellady are sediul in Brasov si iti pune la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate. Printre aceste produse, numara si perdele industriale comandate in functie de preferintele si nevoile tale in ceea ce priveste dimensiunea acestora.

Pentru comenzi si mai multe detalii viziteaza pagina de internet www.eurokapuellady.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>