Echipamente Industriale
January 21, 2015 posted by Andreea Macovei

Pentru lasere de gravura, alege Multitech!

Pentru lasere de gravura, alege Multitech!

Esti in cautarea unui furnizor de lasere de gravura ? Ai nevoie de astfel de echipamente pentru afacerea ta? Multitech se poate ocupa sa iti furnizeze lasere de gravura pentru ca munca sau afacerea ta sa continue sa mearga ca pe roate. Cum piata de specialitate abunda in astfel de produse, este indicat sa apelezi la un distribuitor de incredere care sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi sigur ca alegerea pe care o vei face va fi cea mai buna. Multitech iti asigura toate detaliile privind procesul de gravare cu laser si prin urmare, tu nu trebuie sa iti faci nicio grija.

De ce sa folosesti lasere in gravura?

Daca te intrebi de ce ai opta pentru folosirea de lasere pentru gravura, iata doar cateva motive principale. In primul rand, este vorba despre o procedura de inscriptionare care se poate realiza pe obiecte din diferite materiale cum ar fi metal, plastic, lemn etc. Principiul de functionare al acestor lasere face trimitere la principiul de functionare al imprimantelor obisnuite, numai ca de data aceasta fascicul de lumina ia locul cernelei obisnuite. Totodata, nu trebuie sa trecem cu vederea personalul calificat in astfel de operatiuni impreuna cu software-urile si echipamentele performante astfel incat produsul finit sa se preteze cerintelor clientului.

Poti opta pentru lasere pentru gravura daca iti doresti procedee usor si rapid de realizat. Pe toata durata operatiunii de gravare, obiectul care va fi inscriptionat nu trebuie sa fie atasat si de asemenea, nu exista niciun risc ca obiectul ales de tine sa sufere deformari asa cum s-ar putea intampla in operatiunile de gravura mecanica. Atat obiectul cat si persoana care se ocupa de gravura sunt 100% protejate. Un avantaj destul de important in ceea ce priveste gravarea cu lasere este faptul ca tu iti poti concepe orice model iti trece prin minte: nu este nevoie decat de putina indemanare.

Putin conteaza daca este cauciuc, lemn, sticla, otel inoxidabil, hartie etc.: aceste lasere pentru gravura isi vor face treaba asa cum trebuie. Inscriptionarea odata realizata, vor trece multi ani de acum incolo pana cand aceasta isi va pierde aspectul. Aceste lasere iti asigura o gravare ce dureaza in timp si care nu aduce niciun prejudiciu mediului inconjurator: nu rezulta deseuri in urma procesului de gravare. Alege sa investesti in produse de calitate si vei vedea ca si clientii tai vor fi mai numerosi: gravura cu laser este o tehnica inovativa si este momentul sa faci si tu cunostinta cu ea!

Multitech iti pune la dispozitie lasere pentru gravura

Compania Multitech se ocupa cu furnizarea unei game variate de produse ce face trimitere la marcarea si codificarea diverselor obiecte. Printre echipamentele si consumabilele comercializate, se numara lasere pentru gravura, imprimante etichete, riboane, aparate marcare micropercutie, imprimanta videojet, masini codificare, imprimanta cod de bare, terminale mobile etc. Toate aceste produse sunt de un real succes in domenii precum cel al produselor industriale, al farmaceuticelor, al bunurilor de consum etc. Daca ai nevoie de asistenta inainte de achizitionarea unui produs, reprezentantii companii iti stau mereu la dispozitie. Multitech este alegerea ta pentru succes garantat!

Lasere pentru gravura de la Multitech – si afacerea ta va fi in continua dezvoltare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>