Echipamente Industriale
August 11, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Pentru fixari de durata alege suruburi doar prin FixKit

Pentru fixari de durata alege suruburi doar prin FixKit

Esti in cautarea unui furnizor de suruburi care sa-ti ofere accesul la o gama completa de produse destinate diferitelor domenii de aplicatie? FixKit, companie cu peste 10 ani de experienta pe piata de profil din Romania, ofera solutii de fixare pentru domenii precum: materiale de constructii, aliaje, tehnica, sanitare, mijloace de transport, constructii si materiale lemnoase.

Din catalogul de produse oferit de FixKit poti alege suruburi de la A la Z, disponibile in mai multe modele si variante constructive, de la suruburi cu cap bombat, suruburi beton, suruburi autofiletante si pana la suruburi autoforante si suruburi pentru lemn. Produsele comercializate sunt furnizate direct de la cei mai buni producatori in domeniu si oferite en-gros, la preturi cu adevarat mici!

Mai mult decat atat, FixKit iti ofera posibilitatea achizitionarii de suruburi foarte simplu, prin intermediul unui singur click. Alegi suruburile de care ai nevoie, le introduci in cosul virtual, finalizezi comanda, iar acestea iti vor fi livrate rapid, indiferent de orasul in care locuiesti.

Comanda simplu si ieftin suruburi doar prin www.fixkit.ro!

Suruburi- Detalii care conteaza!

Surubul este un organ de masina in forma unei tije cu cap, care are o nervura elicoidala numita filet extern, utilizat la realizarea de fixari mecanice, de imbinari demontabile a doua sau mai multe piese sau pentru transmiterea de forte si miscari intr-un mecanism.

In general, surubul este folosit in cadrul asamblarilor de strangere. Din punct de vedere functional, suruburile se clasifica astfel:  suruburi de reglare a pozitiei, suruburi de miscare, amplificatoare de forta si suruburi de masurare.

Asamblarile filetate sunt alcatuite, de regula, dintr-un surub si o piulita avand rolul solidarizarii (strangerii) anumitor piese. Pentru asigurarea impotriva autodesfacerii, asamblarea este prevazuta cu un element de siguranta, numit saiba.

Aceste asamblari sunt folosite pe scara larga, mai ales in constructia de masini si utilaje, datorita numarului mare de avantaje pe care le ofera utilizatorilor:

- realizeaza forte de strangere foarte mari

- sunt sigure in exploatare

- sunt interschimbabile

- asigura conditia de autofixare

- sunt ieftine

FixKit-Suruburi de la A la Z

Daca vrei sa ai garantia unor surubui confectionate dupa cele mai stricte cerinte in domeniu, apeleaza la FixKit, companie specializata pe comercializarea solutiilor de fixare, inclusiv suruburi.

FixKit iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de suruburi:

- suruburi cu cap bombat: comercializam in sistem en-gros suruburi cu cap bombat pentru lemn, ancore si organe fixe din alte domenii, filetate partial sau total. Acestea sunt disponibile in variantele: standard, autofiletante, autoforante, avand culoarea naturala a metalului sau acoperite cu galben. Utilizare: frigidere, imprimante, telefoane, radio, computere, camioane, trenuri, nave, biciclete etc.

- suruburi beton: suruburile marca Fischer sunt ideale pentru fixarea unor elemente in beton, caramida sau BCA. Acestea se monteaza rapid si simplu, oferind siguanta unei fixari de lunga durata.

- suruburi autofiletante: FixKit iti ofera suruburi cu cap bombat filetat partial sau total, cu cap hexagonal, cu cap inecat, cu cap plat si saiba, cu cap semibombat etc.

- suruburi autoforante: aceste suruburi sunt disponibile in mai multe variante: cu cap bombat (fosfat, zincat), cap plat si saiba, cu varf normal, cu cap hexagonal, cu cap inecat. Utilizari: ferestre, gips carton, tabola cu saiba EPDM.

Pentru a achizitiona suruburi intr-un raport avantajos calitate-pret, intra pe www.fixkit.ro si comanda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>