Echipamente Industriale
February 23, 2015 posted by Andreea Macovei

Pentru fitinguri din PEHD, adreseaza-te unui specialist in domeniu: Tecnital!

Detii o companie care se ocupa cu realizarea de instalatii si retele de apa rece, antiincediu, irigatii? Esti o persoana autorizata in lucrari ce tin de retele de distributie a apei atat pentru consum cat si pentru irigatii, sisteme antiincediu etc.? Cu siguranta, ajutorul tau de nadejde in astfel de operatiuni sunt fitinguri din PEHD care au la baza PEHD si anume, polietilena de inalta densitate. Pentru a fi mereu sigur de calitatea materialelor folosite si de durata de exploatare indelungata, alege sa mergi cu incredere pe mana celor de la Tecnital care iti pun la dispozitie fitinguri din PEHD utile intr-o gama larga de aplicatii.

De ce sa optezi pentru fitinguri din PEHD?

Aceste fitinguri din PEHD au un rol extrem de important in instalatii si retele de apa rece: este vorba despre niste piese de legatura tuburala care usureaza munca specialistilor atunci cand vine vorba despre o posibila schimbare de directie sau prelungire pentru conductele de fluide. Iata, asadar, un produs folositor atunci cand este nevoie de o directionare corecta, precisa, rapida si sigura: fie ca este vorba despre tavan, fie despre un spatiu subteran, aceste fitinguri din PEHD se dovedesc extrem de utile in canalizare, sisteme de stingere a incediilor, alimentare cu apa etc.

Majoritatea celor care opteaza pentru fitinguri din PEHD au in vedere mai multe aspecte. In primul rand, cel mai important avantaj consta in faptul ca aceste fitinguri sunt foarte rezistente in caz de fisura, rupere etc. Fitingurile din PEHD se bucura de o rezistenta mare impotriva ruginii, a presiunilor extreme la care pot fi expuse, la coroziune, impact, vibratiile cutremurelor, abraziune etc. In cazul fitingurilor din PEHD, nu poate fi vorba de depuneri de murdarie atat pe peretii interiori cat si pe cei exteriori ca in cazul fitingurilor din metal, lucru care poate pune probleme retelei sau instalatiei de distribuire a apei: peretii lor netezi impiedica depunerea de mizerie.

Peretii interior netezi a acestor fitinguri din PEHD eficientizeaza si pastrarea nivelului de presiune: in aceste conditii, frecarea apare pe suprafete reduse, iar nivelul de presiune nu ajunge sa se modifice decat intr-o proportie destul de mica. In cazul in care iti faci probleme cu privire la operatiunile de instalare, fitingurile din PEHD se instaleaza usor, simplu si repede fara alte investitii in materie de echipamente si scule specifice. Nici intretinerea lor nu este una costisitoare din moment ce fitingurile din PEHD sunt rezistente la ciuperci, bacterii, substante organice etc.

La Tecnital, gasesti fitinguri din PEHD

Compania Tecnital vine in ajutorul clientilor interesati cu diverse tipuri de fitinguri din PEHD : sudabile cap la cap, electrosudabile, racorduri din tranzitie, racorduri din segmenti etc. Este vorba despre o companie care se ocupa cu producerea si comercializarea de produse indispensabile in industria petrolului, gazelor si petrochimica. Pe langa fitinguri din PEHD, Tecnital iti ofera si tevi din polietilena, robineti, fitinguri si flanse din otel, tevi din inox, tevi corugate etc. La baza realizarii acestor produse sta un proces mecanizat si automat in proportie de 90%. In functie de nevoile tale, Tecnital iti sta la dispozitie cu solutii sigure si de lunga durata.

Alege sa cumperi fitinguri din PEHD doar cu Tecnital!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>