Uncategorized
June 22, 2015 posted by Bianca Hau

Pentru finasare peretilor exteriori sau interiori cu piatra de placat, alege Costructii Millenium!

Pentru finasare peretilor exteriori sau interiori cu piatra de placat, alege Costructii Millenium!

Daca esti in cautarea unui furnizor care sa-ti ofere piatra de placat, pentru finisarea peretilor interiori sau exteriori, apeleaza cu incredre la Constructii Millenium! Cu o exeperienta de peste 10 pe piata de profil, compania este unul dintre cei mai mari producatori de piatra de placat, bolduri, pavele ,balustrii de beton si elemente decorative pentru gradina.

Constructii Millenium vine in intampinarea celor interesati, cu o gama variata de piatra de placat utilizata in constructii. Piatra de placat, reprezinta cea mai buna alegere a arhitectilor si constructiilor atunci cand este vorba despre realizarea unui decor, atat interior cat si exterior. Peretii decorati cu piatra de placat vor capata un aspect natural, oferindu-le o nota eleganta si un plus de rafinament.

Piatra de placat de inalta calitate , doar de la Costructii Millenium!

Piatra de placat va oferi peretilor un aspect decorativ deosebit si natural. Specialistii in domeniu, inclina pentru utilizarea acesteia in cosntructii, deoarece este durabila pentru o perioada indelungata de timp. In plus, aflandu-se pe stoc intr-o varietate mare de modele si culori, piatra de placat se poate folosi atat pentru un stil clasic cat si pentru unul constemporan.

Alegand sa folosesti piatra de placat, vei beneficia de o multime de avantaje, precum:  se monteaza usor si simplu cu ajutorul unor adezivi special realizati pentru toate tipurile de placi, acest lucru simplificand  procesul de montaj  si durata de timp, este foarte rezistenta la umezeala,impermeabila,rezistenta la radiatiile solare, nu se sparge, nu apar crapataturi si, in plus, in afara aspectului deosebit de natural pe care il prezinta, are si preturi atractive. Un alt avantaj destul de important, il reprezinta faptul ca, pe timp de vara acesta piatra va mentine racoare in locuinta si pe timp de iarna, caldura.

Datorita impemeabilitatii, apa nu se poate infiltra in structura casei, si astfel nu vor aparea probleme de umiditate ori mucegai.

Pe langa placarea peretilor, piatra de placat mai poate fi utilizata si pentru gradinile interioare sau exterioare, o alee, o terasa, un semineu, un gard, un bar, etc.

De unde iti poti achizitiona piatra de placat, de inalta calitate si la cele mai atractive preturi?

Piatra de placat la cele mai mai atractive preturi, vei gasi la Constructii Millenium!  Compania vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de culori si dimensiuni, pentru un montaj cat mai simplu si mai facil. Daca iti doresti un finisaj al peretilor cu piatra de placat, cat mai  usor de intretinut, ecologic si care sa permita locuintei tale o temperatura optima, acceseaza pagina web www.pavele-borduri.com si alege din gama bogata de modele si nuante ( gri, rosu, galben, maro, negru ori cafeniu).

Pentru mai multe informatii si detalii asupra pietrei de placat, poti contacta reprezentantii – 0722 199 505/  0722 388 390.  Acestia vor raspunde cu promptitudine, seriozitate si in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa-ti reflecte personalitatea si sa te reprezinte, alege piatra de placat de la Constructii Millenium!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>