Industria Constructiilor
February 18, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Pentru calitate garantata, alege si tu trepte metalice de la Dovexim!

Pentru calitate garantata, alege si tu trepte metalice de la Dovexim!

Daca te-ai decis sa intrebuintezi trepte metalice, Dovexim este echipa de care ai nevoie in demersul tau. Aceasta iti va realiza trepte metalice personalizate dupa gustul si nevoile tale, trepte metalice rezistente, aspectuoase si care vor rezista in timp. Le poti folosi pentru exterior sau pentru interior, fiind antiderapante. Ia legatura cu echipa Dovexim din timp, fa o comanda rapida in functie de dimensiuni si bucura-te de calitate deosebita!

Tot ce trebuie sa stii despre trepte metalice

 

Trepte metalice au la baza gratarele metalice, insa mai au in componenta si placi laterale de montare – acestea sunt prevazute cu gauri de montare amplasate la distante diferite in functie de marimea treptei – si muchie profilata de siguranta. De regula, aceste trepte metalice sunt realizate din otel, din otel inox sau din aluminiu.

Clasificarea treptelor metalice se face in functie de natura gratarelor din care sunt realizate. Astfel avem:

- trepte metalice P;

- trepte metalice SP;

- trepte metalice antiderapante.

Care este lungimea uzuala la care se realizeaza aceste trepte metalice? Ea variaza, de obicei, intre 600 si 1200 mm. Care este latimea treptelor metalice? Si aceasata are valori diferite, in functie de necesitati. Desigur, treptele metalice se realizeaza la cerere pentru a se potrivi 100% constructiei pentru care sunt destinate.

Care sunt avantajele treptelor metalice? Acestea preiau fara indoiala avantajele gratarelor metalice din care sunt compuse, adica sunt stabile, sigure, sunt rezistente, au durata de viata mare, se pot utiliza pentru domeniul civil, dar si pentru cel industrial, sunt prevazute si cu balustrade tipizate, nu corodeaza, sunt estetice, se monteaza usor, timpul de montare este scurt, suporta o greutate considerabila, se pot utiliza si la exterior, si la interior, sunt antiderapante, au un grad de rezistenta aparte la uzura si la trafic intens.

Trepte metalice sub forma de spirala

 

Este vorba de fapt despre o scara in forma de spirala care este alcatuita din trepte metalice. Aceste trepte metalice au la baza gratarele metalice sudate prin rezistenta. Ele sunt prevazute si cu o muchie antiderapanta, rolul acesteia fiind si de uzura, cat si de siguranta.

Pentru ca aceste trepte metalice sa se fixeze la constructia portanta a scarii, adica la vang, se vor utiliza suruburi cu piulita si cu saiba, constructia treptelor metalice, cat si geometria acesteia, respectand standardele in vigoare.

Aceste scari sub forma de spirala sunt complet zincate la cald, au dimensiuni variate si se pot utiliza atat la exterior, cat si la interior. Au un aspect estetic foarte frumos, fiind in acelasi timp,rezistente si stabile.

Trepte metalice, modele variate, de la Dovexim!

 

Daca scarile din beton nu te incanta deloc sau, pur si simplu, iti doresti trepte metalice datorita avantajelor de necontestat ale acestora, Dovexim este echipa care-ti va realiza produse de calitate superioara. Indiferent de dimensiuni, Dovexim face fata cererilor tale. In plus, iti pune la dispozitie si modele variate de trepte metalice, in functie de gratarele metalice care stau la baza acestora.

Important este ca trepele metalice de la Dovexim sunt personalizate pentru fiecare client in parte, ceea ce este poate si cel mai mare avantaj al colaborarii cu echipa Dovexim!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege trepte metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>