Instalatii
March 9, 2016 posted by Oana Birgaoanu

Pentru bobinaj motoare electrice apeleaza la Electroserv

Pentru bobinaj motoare electrice apeleaza la Electroserv

Ai nevoie de serviciul de bobinaj motoare electrice? Indiferent din ce localitate a tarii esti poti apela cu toata increderea la echipa Electroserv din capitala. Aceasta preia motoarele electrice de oriunde, se ocupa de bobinaj profesional in propriile ateliere dotate corespunzator.

Cine se ocupa cu bobinaj motoare electrice?

 

Bobinaj motoare electrice reprezinta un proces ce presupune efectuarea unor operatiuni de baza precum demontarea motoarele electrice, iar apoi montarea la loc a acestora, debobinarea si bobinarea statorului, cat si testarea produsului dupa reconditionare. In cele din urma motoarele electrice sunt lacuite si apoi uscate in cuptoare speciale.

Acum ca te-ai lamurit ce este bobinajul motoarelor electrice si cum il realizeaza specialistii de la Electroserv, este cel mai indicat sa iei legatura din timp cu echipa pentru ca lucrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, fara graba si stres.

De ce sa alegi bobinaj motoare electrice de la Electroserv?

 

Bobinaj motoare electrice de la Electroserv este un serviciu prestat cu maxim de profesionalism de catre echipa acestei companii, servicii la care ar trebui si tu sa apelezi daca vrei sa te bucuri de un lucru bine facut.

Electroserv are o experienta in domeniu de peste 20 de ani, ceea ce nu are cum sa nu-ti dea incredere in priceperea intregii echipe. In plus, gama variata de motoare electrice pe care Electroserv le poate bobina este un alt mare avantaj demn de luat in considerare atunci cand iti alegi un partener. Este vorba despre motoare electrice pe curent continuu, motoare electrice monofazate sau trifazate, cat si motoare electrice pentru ascensoare. Insa lista nu se termina aici, ea continua si cu restul de modele de motoare mai mult sau mai putin cunoscute, insa de care Electroserv se ocupa cu mare atentie la detalii si cu o mana sigura.

Personalul Electroserv este calificat pentru bobinaj motoare electrice, echipamentele si dotarile sunt moderne, de ultima generatie, astfel incat serviciul este prestat cu profesionalism, echipa ridicandu-se in permanenta la cele mai ridicate standarde de calitate impuse pentru acest domeniu. Cu Electroserv chiar si cei mai exigenti clienti sunt pe deplin satisfacuti. Solicitarile sunt onorate in permanenta la timp, promptitudinea este o calitate de baza a echipei.

Electroserv foloseste numai piese de calitate pentru bobinaj astfel incat performantele motorului sa nu fie deloc afectate, neavand loc nicio pierdere, turatiile rama aceleasi dar si restul specificatiilor din partea producatorului.

Specialistii Electroserv folosesc sarma mai groasa pentru a se asigura ca motorul va functiona la parametrii optimi chiar si in cazul unor solicitari intense. Desigur, este vorba despre acele spatii din canalele statorului care permit acest lucru. Deci, fiecare etapa se parcurge respectand reguli stricte, iar finalul este satisfacator pentru toata lumea.

Nu esti din Bucuresti? Electroserv preia motoarele electrice din orice localitate a tarii, iar in functie de complexitatea defectiunilor, echipa companiei iti asigura si transportul. Atelierele de bobinaj sunt proprii si se afla in capitala, sunt dotate cu tot ce este necesar pentru lucrari de calitate. Te vei bucura si de garantie de instalare, dar si de postgarantie indiferent de interventiile specialistilor.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege bobinaj motoare electrice de la Electroserv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Electroserv? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0733-171.871 sau trimite un e-mail pe adresa contact@bobinajmotoare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>