Industria Auto
April 30, 2014 posted by Adrian

Parkitrans Com – Arcuri lamelare pentru mentinerea optima a sistemului de suspensie!

Parkitrans Com – Arcuri lamelare pentru mentinerea optima a sistemului de suspensie!

Sistemul de suspensie la un autoturism reprezinta o parte fundamentala care asigura bunul mers pe sosele a masinii dumneavoastra. Orice sofer stie ca efectuarea procesului de conducere a masinii cu componentele de suspensie uzate va produce inclinarea masinii spre fata mai mult decat normal afectand cauciucurile. Printre elementele vitale pentru acest sistem de suspensie se numara si arcurile. Alaturi de bara stabilizatoare, acestea sunt componente raspunzatoare cu sustinerea greutatii masinii, care mentin totodata o pozitie corecta a acesteia. In cazul in care la inspectia periodica vor rezulta probleme cu aceste sisteme, cel mai indicat ar fi sa le inlocuiti cu unele noi, intrucat siguranta transportului este cea mai importanta. Pentru a va ajuta in acest sens, firma Parkitrans Com din Sibiu va ofera o gama ampla de arcuri lamelare.

Arcuri lamelare Parkitrans Com, piese auto compatibile cu o gama extinsa de masini!

Arcurile lamelare sunt elementele care sustin greutatea masinii, pastrand o distanta corecta intre suprafata de rulare si caroserie. Parkitrans Com va pune la dispozitie o oferta bogata de arcuri lamelare, compatibile cu camioane, remorci, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo, Scania si multe altele. Realizate de unii dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil, si anume: Schomacker, Weweler si Winkler, aceste arcuri sunt oferite spre comercializare la un raport optim calitate-pret.

Din postura de sofer, trebuie sa aveti in vedere faptul ca este importanta inspectia periodica a sistemului de suspensie cu arcuri lamelare. In cazul in care in urma ei se vor sesiza probleme, alegerea unor inlocuitoare de calitate pentru aceste piese este vitala. Astfel nu veti pune in pericol siguranta transporturilor de marfuri.

Arcurile lamelare Parkitrans Com sunt realizate din materiale de calitate superioara, continand un procent foarte mic de carbon astfel incat sa beneficieze de o elasticitate crescuta in decursul timpului. Acestea va permit sa parcurgeti distante foarte mari chiar si in conditii dificile, oferindu-va confort, siguranta si un nivel de performanta maxima.

Gama ampla de arcuri lamelare si arcuri cu foi oferite de Parkitrans Com!

Produsele de mare gabarit, precum camioane, SUV-uri etc, au nevoie de o siguranta maxima in trafic, data fiind cantitatea ridicata de produse transportate. Pentru acest lucru, orice defectare a sistemului de suspensie, si aici includem probleme legate de arcurile lamelare, ar trebui sa va conduca de urgenta intr-un atelier mecanic. Cele mai frecvente probleme intalnite sunt cele legate de foile de arc. O foaie de arc rupta poate cauza inclinarea autovehiculului si poate pune in pericol incarcatura si siguranta transportului si este recomandata inlocuirea arcului.

Pentru a va veni in ajutor, Parkitrans Com va ofera atat arcuri cu foi, cat si foi de arcuri pentru reparatii. In ceea ce priveste primele, acestea respecta standardele in vigoare si sunt disponibile in mai multe variante, pentru marci diferite de autovehicule: Man, Mercedes, Raba si altele.

Pe de alta parte, in functie de problema, se decide daca se inlocuieste doar o foaie sau intreg ansamblul. Daca inlocuiti doar o foaie, firma din Sibiu va pune la dispozitie si foi de arc pentru o gama larga de autovehicule, importate din Germania. Acestea sunt pentru fata si pentru spate si sunt fabricate la calitate originala. Cu ajutorul lor, sistemul de suspensie al autovehiculului va fi in siguranta!

Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul auto, compania Parkitrans Com din Sibiu mai comercializarea, pe langa arcuri lamelare si placute de frana, pentru o serie variata de autovehicule, precum camioane si autoutilitare.

Date de contact:

Strada Caprelor nr. 2, Sibiu

Telefon: 0740.059.804

Fax: 0269.237.117

E-mail: parkitrans@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>