Industria Lemnului
November 23, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Panze gater de calitate superioara gasesti la Metamob!

Panze gater de calitate superioara gasesti la Metamob!

Panze gater de calitate gasesti la firma de renume Metamob. Daca esti in cautarea unor astfel de produse, nu ezita si apeleaza cu toate increderea la panzele de gater realizate si comercializate de catre Metamob. Cu ajutorul acestei firme, problemele tale vis-a-vis de panzele de gater vor fi rezolvate definitiv. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza si tu la produsele ce iti sunt oferite de specialistii firmei Metamob la preturi deosebit de atractive.

Panze gater – ce sunt aceste produse?

 

Panzele pentru gater sunt scule deosebit de importante in activitatea de prelucrare a lemnul, pentru ca acesta sa fie adus din stadiul de bustean la cel de cherestea.

In ultimele decenii, industria de prelucrare a lemnului a cunoscut o dezvoltare importanta, cantitatile de masa lemnoasa ce necesita prelucrare au crescut, iar acest fapt a dus in mod firesc la aparitia de noi locuri in care sa se prelucreze bustenii, in speta gaterele.

Pentru ca aceste gatere sa isi desfasoare in bune conditii activitatea lor de prelucrare a bustenilor, au nevoie de panze de calitate superioara care sa asigure o taiere rapida si eficienta cu costuri reduse de energie si intretinere. Panzele de gater asigura o buna taiere a bustenilor cu ajutorul gaterelor care pot fi verticale sau orizontale.

Panze gater – modele de panze comercializate de firma Metamob

 

Panzele de gater sunt scule taietoare care sunt folosite pentru taierea longitudinala a bustenilor. Panzele de gater pot avea forma lamei dreptunghiulara sau trapezoidala, avand dintii taietori dispusi pe o parte sau pe ambele parti, in functie de destinatia unde se folosesc.

Panzele folosite la gaterele orizontale taie in ambele sensuri, din acesta cauza acestea necesita o constructie deosebita fata de panzele utilizate la gaterele verticale. Aceste panze au jumatate din numarul dintilor cu fatetele de atac inclinate catre un capat al panzei, iar cealalta jumatate in sens invers. Dispunerea dintilor poate fi realizata individual sau pe grupe.

Firma Metamob realizeaza o gama larga si diversa de panze solicitate de piata, dar si la comanda expresa a clientului. Dintre modelele de panze realizate de aceasta firma de renume, mentionam:

- fara placute de prindere, acestea fiind folosite la gaterele cu bigle fixe;

- cu placute de prindere, acestea fiind folosite la gaterele cu bigle mobile.

O alta categorie de panze se evidentiaza dupa metoda de ceaprazuire, si anume:

- ceaprazuite prin indoire si ascutite;

- stelitate;

- neceaprazuite si neascutite.

Apeland la panzele de gater produse si comercializate de firma Metamob, vei beneficia de produse de calitate superioara cu ajutorul carora iti vei realiza sarcinile de prelucrare primara a lemnului in cele mai bune conditii.

Specialistii acestei firme vin in intampinarea tuturor dorintelor tale, realizand aceste panze si la comanda. Panzele de gater realizate si comercializate de firma Metamob sunt fabricate din materiale de calitate superioara, astfel incat sa poata satisface si cel mai exigent client. Firma Metamob reprezinta un standard al calitatii in domeniul realizarii de panze gater din tara noastra, aceste produse fiind apreciate unanim de utilizatorii lor.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege panze gater de la Metamob. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Metamob? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0261-711.511, 0744-503.434 si 0722-555.099 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@metamob.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>