Industria Energetica
February 10, 2015 posted by Lavinia Bilba

Panouri solare fotovoltaice Arad de la Aquaterm!

Panouri-solare-fotovoltaice-Arad-MQ9psPentru cei care doresc achizitionarea unor panouri solare fotovoltaice Arad, Aquaterm este cea mai potrivita alegere. Aceste panouri solare fotovoltaice Arad sunt responsabile cu oferirea de energie electrica ecologica si ieftina. Datorita acestor panouri fotovoltaice oferite de Aquaterm vei putea crea usor si rapid energie electrica. Compania iti ofera nu numai produsele ideale pentru aceasta, dar si consultanta de specialitate. In cazul in care vrei sa afli mai multe informatii privind modul de utilizare si beneficiile acestor panouri solare fotovoltaice, echipa firmei Aquaterm iti sta la dispozitie oricand doresti.

Produsele sunt realizate in conformitate cu standardele de calitate din domeniu. Din ce in ce mai multe persoane utilizeaza aceste panouri solare fotovoltaice gratie avantajelor pe care le prezinta in utilizare. Panourile fotovoltaice reusesc sa transforme energia solara in energie electrica multumita celulelor solare. Panoul fotovoltaic a luat nastere pornind de la ideea ca o celula fotovoltaica nu produce suficienta energie pentru a putea fi folosita in mod eficient, astfel s-a optat pentru legarea mai multor celule fotovoltaice in serie.

De ce sa optezi pentru panouri folovoltaice?

In primul rand, deoarece reprezinta o metoda inovativa de producere a energiei electrice, fiind accesibila si rentabila in acelasi timp. Aceste celule solare au rolul de a absorbi lumina care este formata din milioane de fotoni care contin cantitati mici de energie. In acest fel, fotonii elibereaza energia pe care o poarta spre celulele solare care sunt conectate la sursa de inmagazinare sau folosite instantaneu. Panourile solare pot fi policristaline sau monocristaline, depinzand de tehnica de constructie si de necesitati. Diferenta dintre celule rezida in ceea ce priveste structura si felul cum sunt asezati atomii. Distinctia cea mai mare consta in eficienta celulei si se masoara in functie de procentul de energie luminoasa transformata in energie electrica.

Un studiu arata ca un sistem de panouri solare fotovoltaice, montate in conditii optice pot produce intr-un an pana la 1150 kWp. Si daca nu esti convins ca aceasta tehnologie merita atentia ta, trebuie sa stii ca materialele utilizate pentru confectionarea celulelor sunt extrem de rezistente si vor favoriza amortizarea investitiei intr-un timp scurt. Energia electrica se va produce atata timp cat aceste panouri sunt expuse la lumina. Panourile solare fotovoltaice sunt produse la diferite dimensiuni, avand puteri diferite. Laboratoare din intreaga lume dezvolta tehnologii pentru un randament cu mult mai mare.

Despre Aquaterm!

Compania Aquaterm ofera celor interesati o varietate de produse specifice, cum ar fi cazane cu gazeificare ATTACK, LADAN, rezervoare de acumulare din Slovacia, precum si produse si accesorii pentru sisteme de incalzire si solare. Compania importa cazane cu apa calda de gazeificare de tip VIGAS din Suedia care ofera garantia calitatii incontenstabile a acestor produse. Toate produsele puse la dispozitie sunt produse de top, apartinand unor producatori cunoscuti in domeniu si realizate din materiale de cea mai buna calitate. Nu ezita sa contactezi echipa de specialisti ai firmei Aquaterm pentru a beneficia de cele mai bune produse de acest tip de pe piata, precum si consultanta in alegerea acestor produse.

 

Datele de contact ale firmei Aquaterm

Adresa firmei: Str. N. Balcescu, nr. 104, Nadlac

Telefon: 0257 473 050

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>