Uncategorized
February 16, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Panouri solare Constanta-Solarom. Preturi mici si tehnologii moderne!

Panouri solare Constanta-Solarom. Preturi mici si tehnologii moderne!

Energie electrica gratuita, direct de la Soare. Pe scurt, panouri solare-solutia moderna prin intermediul careia utilizatorii se bucura de confort deplin si facilitati gratuite. Utilizate fie pentru producerea apei calde menajere, fie pentru incalzirea ambientului (sau pentru ambele), panourile solare reprezinta cea mai ecologica si cea mai economica metoda de incalzire la nivel global.

Vrei sa te bucuri de inovatie si de beneficiile unui stil de viata modern? Consulta oferta celor de la Solarom, companie ce activeaza in domeniul comertului cu sisteme solare si accesorii pentru acestea.  Solarom este cea mai buna solutie pentru panouri solare Constanta! Moderne, durabile si estetice, panourile solare comercializate de Solarom se ridica la nivelul celor mai inalte exigente in materie de tehnologie, confort, randament si pret.

Solarom iti pune la dispozitie panouri solare Constanta in gama completa. Acestea reduc costurile facturilorla gaz si/sau electricitate, nu consuma niciun fel de combustibil si au grad de poluare zero! Mai mult, sistemele sunt usor de montat (pe acoperis sau teren plat) si sunt deosebit de rezistente la factorii de mediu. Trecand pe energie solara, economiile anuale vor deveni o realitate!

Solarom iti propune nu doar solutii tehnologice de ultima generatie, ci si preturi competitive, ideale unui stil de viata ECO!

Panouri solare Constanta-Solarom. Energie gratuita, confort la superlativ!

Tinand cont ca pretul pentru energie electrica creste de la un an la altul, nu este exclus ca peste doar cativa ani, confortul in locuinte sa devina un lux. Facturile lunare de intretinere, sunt dovada! Exista totusi o alternativa gratuita: panourile solare, elementele cele mai in voga pentru obtinerea unui stil de viata confortabil si modern…fara costuri.

De ce energie solara?

- Este gratuita!

- Este regenerabila!

- Este nepoluanta!

Ce sunt panourile solare?

Panoul solar este un dispozitiv folosit pentru generarea de energie (energie-gratuita si regenerabila!). Din punct de vedere constructiv, panourile solare sunt alcatuite  din celule solare. Pentru ca o celula fotovoltaica nu produce  suficienta energie ca sa poata fi folosita eficient, sunt necesare mai multe celule, acestea fiind legate  in serie-paralel, formand astfel un panou fotovoltaic.

Ce avantaje ofera panourile solare?

Cand spui panouri solare, spui automat economie, confort si un mediu protejat! Panourile solare asigura un grad ridicat de captare a energiei solare, atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna (atata vreme cat Soarele este pe cer). Pe langa incalzirea ambientului, panourile solare asigura apa calda utilitara pe tot parcursul anului. Durata de viata a panourilor solare este de peste 30 de ani!

Solarom-Specialist in panouri solare Constanta

Specializata de aproape 10 ani in comercializarea de panouri solare Constanta, Solarom colaboreaza cu cele mai importante nume in domeniu, astfel ca poate asigura clientilor sai echipamente de ultima generatie. Printre numele promovate de Solarom se numara Solahart si SunSystem-doi producatori ce folosesc tehnologii moderne in fabricatie si mentin un nivel avantajos al pretului.

In oferta Solarom gasesti atat panouri solare Constanta, cat si kit-uri si sisteme complete  formate din colectoare, boilere, statii de pompare si alte elemente.

Fie ca locuiesti in Constanta, fie in alte orase, Solarom iti pune la dispozitie panouri solare pentru toate necesitatile. Informatii suplimentare cu privire la panouri solare Constanta gasesti pe www.solarom.org . Echipa noastra te intampina si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>