Uncategorized
November 12, 2015 posted by Bianca Hau

Panouri solare Constanta de la Solarom – costuri mici la caldura!

Panouri solare Constanta de la Solarom – costuri mici la caldura!

SOLAROM-SLIDER-e1426238593826Ca sa reduci vizibil costurile cu facturile la incalzire sau intretinere, distribuitorul Solarom iti recomanda achizitionarea de panouri solare Constanta! La indemana oricui, ele reprezinta o investitie de viitor. Profita de oferta Solarom!

Achizitioneaza panouri solare Constanta!

In zonele unde soarele lumineaza puternic o mare parte din an se pot monta panouri solare Constanta. Energia obtinuta de ele poate fi utilizata atat pentru incalzirea apei din baie si bucatarie, cat si pentru caldura din locuinta.

In functie de preferintele clientului, produsele din categoria panouri solare Constanta pot fi plane sau inclinate. Acest lucru depinde, de altfel, si de posibilitatile de captare a energiei solare. Panourile plane, spre exemplu, sunt facute din profile de aluminiu eloxat, izolate cu vata minerala, au geam din sticla cu un continut redus de fier, termal-prismatica, si prezinta si garnituri din cauciuc. Sunt recomandate datorita faptului ca au o rata de absorbtie a razelor solare de pana la 95%.

Daca locuiesti intr-o regiune unde soarele lumineaza mult mai mult ca in alte zone, profita de acest lucru si achizitioneaza panouri solare Constanta. In oferta Solarom gasesti nu doar panourile propriu-zise, ci si kituri si sisteme complete, formate din boilere, colectoare, statii de pompare, antigel, controlere, kombi (break), vas de expansiune si teu pentru supapa. Bineinteles, le poti achizitiona la capacitati diferite, in oferta Solarom gasindu-se kituri atat pentru 5-6 persoane, cat si pentru 15-16 persoane.

Avantaje utilizare panouri solare

Ai auzit, cu siguranta, pana acum de energie alternativa, dar daca nu te-ai hotarat sa o folosesti si tu, e cazul sa o faci. Solarom iti vine in ajutor cu o oferta de panouri solare Constanta. Iata ce avantaje vei avea daca le vei utiliza:

- reduci costurile facturilor la intretinere sau caldura. Implicit, economisesti;

- investitia se amortizeaza destul de repede;

- profiti de energia pe care o degaja Soarele. Acest lucru inseamna, totodata, ca renunti la consumul gazelor extrase, deci iti aduci aportul in ceea ce priveste economisirea rezervelor din pamant;

- nu afectezi in mod negativ mediul inconjurator etc.

Despre panouri solare Constanta trebuie sa stii ca:

- se monteaza usor;

- se folosesc o perioada indelungata;

- nu necesita intretinere;

- pot fi achizitionate la preturi avantajoase;

- sunt de calitate foarte buna, ele provenind de la doi producatori cu renume mondial in domeniu.

Despre Solarom

Firma Solarom si-a inceput activitatea in 2007, in domeniul comercializarii sistemelor solare si al elementelor din care sunt formate acestea. Pentru a raspunde cat mai multor cerinte si pentru a oferi mereu produse de calitate superioara, Solarom colaboreaza cu doi producatori renumiti in domeniu, si anume SunSystem si Solahart. De altfel, Solarom este unicul reprezentant la noi in tara al marcii Solahart.

In oferta de produse, in afara de panouri solare Constanta, mai gasesti: centrale pe lemn, centrale cu gazeificare, centrale pe peleti, boilere tank in tank, boilere solare, set termic solar, sistem termosifon, set photovoltaic etc.

Bine de stiut: produsele pe care le comercializeaza Solarom pot fi achizitionate prin Programul „Casa verde”.

Daca te gandesti sa folosesti energia alternativa pentru a reduce costurile facturilor la intretinere, achizitioneaza panouri solare Constanta de la distribuitor Solarom! Oferta este avantajoasa si se adreseaza atat celor care vor sa-si incalzeasca locuintele cu costuri mici, cat si celor care detin sere si ferme. In cazul in care nu locuiesti in zona Constantei, ia legatura cu operatorii Solarom pentru a afla cum poti monta aceste panouri solare, sunand la numarul de telefon 0743.910.931.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>