Echipamente Industriale
July 20, 2015 posted by Bianca Hau

Panou scule de la Kwesto- accesoriul ideal pentru orice atelier!

Panou scule de la Kwesto- accesoriul ideal pentru orice atelier!

Orice atelier este plin de scule, accesorii, aparate, piese si multe alte produse specifice, ordonarea acestora fiind o munca grea. Atunci cand exista mai multi angajati, iar spatiul este mic, fiecare foloseste intrumentul de care are nevoie si nu reuseste sa-l puna la locul lui mereu. Timpul este prea scurt, lucrarile trebuie terminate in graba, dulapurile sunt prea inghesuite, iar lista de motive poate continua. Insa, pentru cei care isi doresc un atelier ordonat, in care sa poti gasi fiecare lucru la locul lui, avem o solutie.

Kwesto va intampina cu panou scule disponibil in mai multe variante, acesta fiind ideal pentru orice atelier sau magazie de scule. Cine este Kwesto? Acesta este un magazin online in care puteti gasi peste 12 000 de produse din domenii diferite. Astfel, pe langa aceste panouri de scule mai puteti achizitiona carucioare pentru butoaie, capsatoare, schele, dispozitive manuale de ridicare, cantare digitale, carucioare pentru chimicale si multe altele.

Aceste panouri sunt o solutie extrem de practica si eficienta pentru orice atelier in care exista foarte multe scule. Panourile se amplaseaza pe perete, iar sculele vor fi la dispozitia dumenavoastra oricand, fiind la fel de usor sa le puneti la loc.

De ce sa alegi panouri scule?

Cum ati putea sa pastrati ordinea in atelierul dumneavoastra, daca nu cu ajutorul unui astfel de panou scule de la Kwesto? Produsele sunt realizate din materiale de foarte buna calitate si puteti comanda materialul pe care il doriti pentru panoul ce urmeaza sa fie fabricat : otel, tabla lacuita sau zincata. Placa acestor panouri este perforata, astfel incat exista suficiente suporturi pentru sculele dumenavoastra. In plus, acum le puteti organiza in modul in care doriti, fie dupa dimensiuni, fie dupa categorii, grad de utilitate etc.

Cu aceste panouri nu veti mai pierde timp cautand sculele de care aveti nevoie. Dat fiind ca acestea se amplaseaza pe perete, vizibilitatea este mare si le veti putea lua cu usurinta, mai ales dupa ce veti invata care este locul fiecarui accesoriu. Insa panouri nu sunt realizate doar pentru scule, ci si pentru cutii din plastic de depozitare a cuielor, suruburilor sau restului de produse mici, ce se pot pierde cu usurinta.

Materialele din care sunt confectionate aceste panouri sunt foarte rezistente, motiv pentru care nu va trebui sa alegeti doar acele scule cu greutate redusa. In plus, exista si posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de culoare, precum albastru si antracit. Si de ce nu, tot de aici mai puteti achizitiona un panou pentru chei, ideal pentru oricine.

Comanda panou scule de calitate de la Kwesto!

Daca iti doresti ca sculele tale sa fie aranjate mereu si sa nu mai pierzi timp cautand, compania Kwesto va ofera solutia. Aici puteti gasi o gama variata de panouri scule de inalta calitate, executate conform cerintelor dumneavoastra. Un astfel de panou scule va ajuta sa pastrati ordinea, sa economisiti timp si sa depozitati lucrurile in cele mai bune conditii posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>