Industria Grea
May 11, 2017 posted by Bianca Hau

Oțeluri pentru scule, calitate și profesionalism!

Vă oferim acum cele mai de calitate piese turnate din oțel, la prețuri cu adevărat competitive. Noi știm să ne adaptăm rapid la cerințele sau nevoile dumneavoastră. Firma noastră este cunoscută și apreciată atât aici, în România, cât și în străinătate. Ne caracterizează profesionalismul și vă stăm la dispoziție, gata să vă satisfacem solicitările specifice.

Producție și livrare la timp

SC Oțeluri pentru Scule SA produce acum și livrează o gamă deosebită de piese turnate din oțel, la prețuri convenabile, așa cum veți descoperi pe ossa.ro. Dacă partenerii noștri doresc, le putem executa la comandă piese turnate din oțeluri refractare înalt aliate cu Cr și Ni. Producem, de asemenea, piese turnate din fontă cu grafit nodular sau piese turnate din fontă cenușie cu grafit lamelar. Bineînțeles, special la cererea dumneavoastră, producem și piese din oțel aliat sau fontă aliată. Dotarea pe care o avem în acest moment este foarte diversă și răspunde unei palete largi de cerințe. Executăm piesele turnate în amestec  de formare pe bază de nisip de bentonită, cu rășină fenolică sau cu silicat de sodiu.  Livrarea pieselor turnate din oțel se face sub formă prelucrată sau în stare brută turnată. Vă putem preciza și masa unitară a pieselor turnate. Astfel, masa unitară a pieselor elaborate în cuptorul electric cu arc este de 200, până la 1000 kilograme, iar masa unitară a pieselor elaborate în cuptoarele cu inducție este de 0,10, până la 150 kilograme.

Avem o capacitate reală de producție de 2400 t bare/an și suntem organizați în trei secții productive de bază: Mecano-Energetic, Forjă și Oțelăria. Acestea vă pun la dispoziție servicii de mentenanță și diferite utilități, pe lângă anumite prelucrări mecanice.  În Oțelărie se elaborează lingouri turnate din oțel carbon, înalt aliat, mediu și slab, precum și fontă aliată, fontă cu grafit nodular sau lamelar și toate mărcile de oțeluri (în a căror categorie intră și superaliajele). În cadrul secției Oțelăria este organizat atelierul Turnătorie, care produce toate mărcile de oțeluri.  Secția Forjă produce blocuri forjate liber, tagle, bare, blumuri, discuri refulate, inele forjate pe dorn din oțeluri aliate și, desigur, produse forjate artizanal.  Secția Mecano-Energetic produce și livrează discuri eboșate, piese eboșate, bare cojite, construcții sudate, tratamente termice, etc.

Dispunem și de un compartiment de control al calității (CTC), în așa fel încât să fie asigurată executarea diferitelor inspecții calitative ale produselor noastre. Putem să detectăm anumite defecte interne ale materialelor, prin efectuarea unui control ultrasonic. Putem face încercări de duritate.  Efectuăm analiza carbonului, prin metoda gazvolumetrică.  Efectuăm, dacă este cazul, și verificări de microstructură sau de macrostructură.

Atenție acordată tuturor cumpărătorilor

Reputația noastră ne obligă să facem totul pentru ca cei care au nevoie de cele mai de calitate piese turnate din oțel să fie mulțumiți. Este important să știți că avem relații comerciale cu cei mai mulți consumatori de oțeluri pentru scule din țara noastră, iar în această categorie se includ atât societățile de mărime mai mare (cum ar fi, de exemplu, Mittal Steel Roman), cât și societățile de mărime mijlocie și mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>