Industria Alimentara
October 3, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Opus-Plase de sarma, la preturi mici!

Opus-Plase de sarma, la preturi mici!

Cunoscute pentru functionalitatea lor in numeroase industrii, plasele de sarma ofera siguranta in exploatare si nu in ultimul rand, durabilitate! Daca esti in cautarea unui furnizor  plase de sarma, solutia o gasesti la Opus, companie specializata de peste 20 de ani in productia acestor tipuri de produse! Avand  experienta necesara dar si accesul la tehnologii de ultima ora, Opus poate pune la dispozitia clientilor o gama completa plase de sarma, in dimensiuni si caracteristici variate.

Compania din Baia Mare produce si  comercializeaza plase de sarma ideale numeroaselor industrii, incepand cu cea a hartiei, sticlei, cauciucului, si pana la industria panificatiei. Plasele de sarma pot fi confectionate conform cerintelor venite din partea clientilor, avand in vedere criterii legate de tipul matarialului, structura, dimensiune si utilizare. In plus, pentru un nivel crescut de rezistenta, plasele pot fi zincate cu straturi de grosimi diferite, in functie de destinatia produselor.

De asemenea, putem efectua impletituri si tivituri diverse, totul pentru ca plasele de sarma sa raspunda exigentelor! Rezultatul? Plase de sarma cu o rezistenta deosebita la factorii de mediu si coroziune, finisaje perfecte si un design profesionist.

Si pentru ca dorim sa oferim solutii complete, echipa Opus iti pune la dispozitie si servicii de consiliere in alegerea corecta a produselor! Pe scurt, pentru plase de sarma de calitate superioara, la preturi mici, contacteaza Opus si profita de avantaje!

Plase de sarma-Rezistenta la coroziune!

Plasele de sarma sunt preferate in majoritatea atelierelor de productie gratie functionalitatii lor! Pentru ca sunt utilizate in medii corozive, plasele sunt create sa reziste chiar si celor mai vitrege conditii: umezeala, rugina, apa, uleiuri arse, etc.

Ce este si ce presupune zincarea?

Cum cresti durata de viata a plaselor de sarma? Simplu: prin zincare! Zincarea termica este un procedeu de protectie anticoroziva a otelului (a metalului) care consta in pregatirea suprafetei si imersarea acestuia intr-o baie aliata de zinc topit la 450 de grade Celsius, timp de 3-10 minute. Acest procedeu asigura cel mai lung ciclu de viata metalului, comparativ cu restul metodelor traditionale. Statisticile efectuate in domeniu arata ca un metal tratat prin metoda zincului rezista peste 70 de ani in mediul rural si circa 20 de ani in mediul urban.

Exista doua metode de zincare, si anume: electrolitic (pentru o suprafata mai fina) si zincarea la cald (pentru o acoperire mai groasa).

In cazul plasei, sarma se poate zinca in ambele metode, cu straturi de zinc, de grosimi diferite. In functie de cantitatea de zinc de pe suprafata plaselor se poate stabili durata de viata a produsului respectiv (cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat plasa de sarma va fi mai rezistenta la coroziune).

De unde achizitionezi plase de sarma, rezistente? Opus, specialist in domeniu!

Daca doresti sa ai garantia unor plase de sarma cu o durata de viata de pana la 20 de ani, contacteaza expertii de la Opus! Acestia iti vor pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de plase de sarma, si nu numai. Atelierul nostru de productie este echipat nu numai cu materiale de inalta calitate ci si cu echipamente performante, cu ajutorul carora putem realiza orice tip de plase de sarma, indiferent de structura, compozitie sau dimensiune. Plasele comercializate sunt tratate anticoroziv, prin metoda zincarii.

Pentru a comanda plase de sarma, intr-un raport avantajos calitate-pret, contacteaza Opus la numarul de telefon: 0741 200 957!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>