Uncategorized
December 5, 2015 posted by Bianca Hau

Oferta variata de UPS-uri on-line la preturi accesibile in magazinul online Mix Equipment

Oferta variata de UPS-uri on-line la preturi accesibile in magazinul online Mix Equipment

In cazul in care aveti nevoie de UPS-uri on-line si nu ati gasit pana acum un furnizor care sa se ridice la exigentele dvs. si care sa comercializeze produse al caror raport calitate-pret este unul corect, va invitam sa consultati oferta companiei Mix Equipment. Aici veti gasi UPS-urile online de care aveti nevoie, fara a mai umbla prin magazinele de specialitate. Le puteti comanda cu un simplu click, acestea va sunt livrate rapid de catre profesionistii Mix Equipment prin intermediul unei firme de curierat, si toata lumea este multumita.

Ce sunt si care este importanta UPS-urilor on-line de la Mix Equipment?

Abrevierea UPS (Unintrerruptible Power Supply) semnifica, in limba romana, o sursa neintreruptibila de putere. Cu alte cuvinte, aceste UPS-uri on-line pot fi folosite pentru electro-alimentarea in siguranta, putand fi conectate intre reteaua de alimentare si consumatori ( si aici mentionam computerele, monitoarele, aplicatiile industriale, si lista poate continua). UPS-urile on-line au rolul de a proteja consumatorii de toate problemele si pertuberatiile care exista in reteaua de alimentare, dar si de intreruperea tensiunii de alimentare. Toate acestea pot avea consecinte grave, si anume defectarea aparaturii conectate la reteaua de alimentare, ori pierderea datelor, dar pot exista si alte daune. UPS-urile online au acumultoare de energie special concepute pentru furnizarea energiei consumatorilor care sunt conectati, pana la descarcarea completa a acestora, astfel incat sa primeasca curent continuu.

UPS-urile on-line din oferta Mix Equipment sunt produse de Sinercom SRL, si au capacitatea de a acoperi o gama variata de puteri, de la 1 kVA, pana la 800 kVA, tinand cont ca exista autonomii diferite de functionare. Peste 30 de modele de UPS-uri on-line va pune la dispozitie magazinul online Mix Equipment, care pot avea intrare sau iesire monofazica, intrare trifazica si iesire monofazica, dar si intrare si iesire trifazica. Toate UPS-urile on-line sunt impartite in cinci familii cu diverse caracteristici. Prima dintre aceste caracteristici, si poate si cea mai importanta, a UPS-urilor on-line, este folosirea tehnologiei on-line cu dubla conversie. De asemenea, aceasta aparatura moderna si performanta beneficiaza si de functia de autodiagnoza, de bypass automat/static/ manual, dar si de eficienta superioara tuturor celorlalte produse de pe piata din Romania la momentul actual. UPS-urile on-line de la Mix Equipment sunt modulare, compacte, redundante, avand un panou de control LCD foarte util si modern.

Profesionistii Mix Equipment va ajuta sa alegeti UPS-urile online de care aveti nevoie

Cu un simplu click, puteti intra in minunata lume online a firmei Mix Equipment, accesand mixmem.ro. Aici gasiti toata gama de produse pe care aceasta companie noua pe piata romaneasca, dar serioasa si cu oameni responsabili, si puteti incheia colaborari de succes, in mod periodic. Cu doar un click puteti cere o oferta sau cere consultanta in alegerea echipamentului care vi se potriveste, precum UPS-uri online. Faceti achizitii inteligente si de durata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>