Echipamente Industriale
November 20, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Obtine productivitate crescuta cu omogenizatoare Art Inox Grup!

Obtine productivitate crescuta cu omogenizatoare Art Inox Grup!

Urmaresti cresterea productivitatii in domeniul industrial, si totodata reducerea costurilor? Este timpul sa-ti indrepti atentia spre echipamente cu adevarat performante, capabile sa ofere randament maxim in orice situatii si in orice activitati de productie. Lucrezi in domeniul alimentar sau farmaceutic si vrei sa obtii eficienta cu minimum de costuri? Alege omogenizatoare care sa realizeze o framantare intensiva si dinamica, indiferent de compozitie.

Cauti un furnizor de omogenizatoare care sa-ti puna la dispozitie nu doar echipamente performante, ci si preturi accesibile? Raspunsul il gasesti la Art Inox Grup, companie specializata in furnizarea de solutii customizate in domeniul farmaceutic si alimentar. Art Inox Grup iti ofera accesul  la o gama completa de omogenizatoare (malaxoare) cu rolul de a amesteca rapid si eficient masele consistente si pastoase.

Art Inox Grup comercializeaza o gama variata de omogenizatoare, printre care modele cu benzi elicoidale, cu brate fixe si cuva rotativa, tip extruder, cu doua brate malaxoare si rotire in sens de intampinare, cu brat malaxor si cuva rotativa, etc.

Cui se adreseaza echipamentele din oferta Art Inox Grup? Producatorilor de lapte, miere, inghetata, sosuri, siropuri, produse farmaceutice, produse cosmetice, budinci, produse chimice, concentrat de rosii, ketchup, etc.

Toate omogenizatoarele Art Inox Grup sunt certificate si indeplinesc standardele europene de igiena. Asadar, pentru a eficientiza productia si pentru a obtine produse de o calitate superioara, contacteaza Art Inox Grup si achizitioneaza omogenizatoare la preturi avantajoase!

Omogenizatoare – Productivitate, eficienta si reducere de costuri

Special conceput pentru obtinerea unei mixturi permanente a uneia sau mai multor substante intr-un lichid, omogenizatorul (malaxorul) este un echipament indispensabil industriei alimentare si farmaceutice. Omogenizatorul permite faramitarea particulelor in suspensie si dispersia acestora in masa de lichid, rezultand un mediu stabil.

Malaxorul se utilizeaza nu doar pentru amestecarea sosurilor, cremelor sau sucurilor, ci si pentru framantarea intensiva a aluaturilor. Omogenizatoarele permit amestecarea componentelor  intr-un flux dinamic, ceea ce inseamna economie de energie si eficienta de malaxare ridicata.

Un malaxor trebuie sa indeplineasca toate conditiile sanitare si totodata,  sa fie echipat cu instalatii electrice performante, amortizoare de pulsatii, traducatoare de presiune cu afisare digitala a presiunii de omogenizare, sistem de protectie la aparitia unor erori, etc.

Omogenizatorul se alege in functie de natura componentelor (starea fizica a acestora, vascozitatea, solubilitatea), tensiunea superficiala, gradul de omogenizare dorit, intensitatea si durata amestecarii, temperatura si presiunea de lucru.

Un omogenizator de ultima generatie se traduce prin: stabilitate, randament, uniformitate, rezistenta si durabilitate.

Art Inox Grup – Omogenizatoare intr-o gama completa, la preturi accesibile

Indiferent de cat de vascos sau abraziv este produsul, daca doresti eficienta si conditii sterile de lucru, apeleaza la Art Inox Grup. Avand o experienta vasta in domeniul echipamentelor din industria alimentara si farmaceutica, Art Inox Grup asigura o gama diversificata de omogenizatoare realizate in deplina conformitate cu ultimele standarde UE.

Avantaje omoganizatoare Art Inox Grup

- tehnologie de top

- constructie prietenoasa cu mediul inconjurator

- eficienta energetica

- foarte simplu de utilizat

- flexibilitate in operare si functii suplimentare

- rezistenta chiar si in cele mai vitrege conditii de lucru

- service usor

- garantie

Pentru a comanda omogenizatoare din noua generatie, ideale atat  in operatii speciale, cat si in industrii ( alimentara/ farmaceutica), acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>