Echipamente Industriale
September 8, 2016 posted by Bianca Hau

O lama de deszapezire cu multe caracteristici

O lama de deszapezire cu multe caracteristici

Cand vine iarna, de obicei, vin si problemele legate de circulatie, traficul ingreunandu-se, din ce in ce mai mult. Cum iarna ne ia prin surprindere de fiecare data, trebuie sa fim mereu precauti inca din toamna si sa cautam cele mai bune solutii de eficientizare a circulatiei.

Achizitioneaza utilaje care te ajuta sa indepartezi zapada in cel mai eficient mod. Un utilaj de deszapezire este perfect pentru o circulatie normala si fara probleme. Odata cu venirea iernii, numarul de accidente si situatii nefericite in trafic cresc considerabil: masini impotmolite, derapaje, mersul bara la bara etc. Solutia cea mai eficienta si utila este folosiea unor utilaje de deszapezire cu o putere de indepartare a zapezii cat mai mare. Noi va recomandam: lama de deszapezire.

Lama de deszapezire cu o putere mare de razuire

O lama de deszapezire ca sa fie eficienta trebuie sa aiba un razuitor suficient de mare, astfel incat, sa elimine si cele mai mari mormane de zapada.

Ce fel de dotari trebuie sa aiba o lama, ca sa fie eficienta?

  • razuitor de cauciuc cu grosimea de 30 mm;
  • sistem de inclinare/reglare laterala mecanica la 30 de grade;
  • sistem de sustinere si reglare inaltime cu farfurie;
  • aparatoare de bordura;

Cutitele de la razuitor sunt foarte ascutite, astfel incat, sa reuseasca sa elimine tot, iar asfaltul sa fie curat si perfect circulabil. Datorita cauciucului de pe razuitor, asfaltul nu va fi afectat.

Avantajele folosirii unei lame de deszapezire:

  • Lama poate fi montata pe orice fel de incarcator frontal, fiind reglabila;
  • O poti folosi si pentru nivelarea pamantului, pietrisului;
  • Montarea si demontarea lamei se face fara ajutorul unui utilaj de ridicare;
  • Lama de deszapezire are o protectie de cauciuc, care sa evite afectarea asfaltului;
  • Datorita flexibilitatii, aceasta poate ajunge in diferite zone de acces: parcare, strada, pante si poduri.

Importanta unei lame de deszapezire pentru autoritati

Fiecare primarie, indiferent daca apartine de o comuna sau de un oras, trebuie sa aiba astfel de echipamente care sa inlature fiecare strat de zapada. De multe ori, primariile nu au in dotare astfel de utilaje, precum o lama de deszapezie, si ajung sa fie invinovatite de catre locuitori de problemele care apar, in urma caderii primei zapezi.

Este adevarat, ca iarna ne ia prin surprindere, si ca cel mai probabil ingreuneaza activitatile zilnice. Cand esti sofer, e greu sa gasesti un loc de parcare sau sa ajungi usor la locul de serviciu. Autoritatile nu trec cu deszapezirea prin fiecare straduta si mai ales prin toate parcarile. Rezultatul acestui act: abandonarea utilizarii masinii pe timpul iernii sau mersul pe jos si cu mijloacele de transport in comun, ceea ce nu este deloc placut.

Autoritatile ar trebui sa aiba cat mai multe echipamente de deszapezire, intrucat este important sa elimini in toate zonele zapada. Atunci cand afara ninge din abundenta, telefoanele incep sa sune si ele din abundenta. Fa-le fata cu astfel de lame de deszapezire si ofera un timp record de curatare si desfacere a drumurilor. Achizitioneaza-ti cat mai multe astfel de produse, cu diferite tipuri de lame.

Cei de la Convar au o gama variata de lame de deszapezire, perfecte pentru problemele cauzate de venirea iernii. Consulta site-ul www.convar.ro si alege cat mai multe dintre modele lor. Preturile si calitatea lor sunt competitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>