Industria Lemnului
January 29, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Next Front-MDF vopsit. Mii de alternative, pentru un mobilier in tendinte!

Next Front-MDF vopsit. Mii de alternative, pentru un mobilier in tendinte!

Mobilierul din lemn fascineaza de secole. Motivul? Este luxos, transmite caldura si are o estetica aparte. Cu toate acestea, mobila din lemn masiv este istorie! Astazi, designerii si arhitectii din intreaga lume isi focuseaza atentia asupra unui material ce permite forme fara limite si un design 100%personalizat: MDF-ul, abrevierea pentru medium density fiberboard (fibra de inalta densitate). Pe scurt, un lemn ce poate lua orice forma!

Mobilierul din MDF se preteaza celor mai noi tendinte in domeniu si totodata, poate raspunde cu succes tuturor exigentelor in materie de rezistenta, estetica si durabilitate. Din MDF se realizeaza mobilierul pentru baie si bucatarie, dar poate da nastere si unor adevarate opere de arta. Chiar daca este disponibil in zeci de variante, MDF-ul vopsit ramane in topul preferintelor. MDF-ul vopsit poate fi utilizat atat pentru realizarea mobilierului, cat si sub diferite forme pentru placari sau obiecte de decor.

Cauti un producator de componente si accesorii pentru industria mobilei care sa-ti ofere accesul la MDF vopsit in gama completa? Consulta oferta celor de la Next Front. Aici gasesti produse de calitate, cu un design deosebit dar si cu preturi avantajoase.

Next Front iti pune la dispozitie MDF vopsit cu maner in cant, MDF vopsit mat, MDF vopsit pentru placari si MDF vopsit lucios. Indiferent de alegeri, iti garantam un rezultat SPECTACULOS!

MDF vopsit-Arta de a crea frumosul!

Atunci cand vine vorba de confectionarea mobilierului, imaginatia producatorilor tinde sa depaseasca orice limite. Inspiratia se datoreaza nu doar talentului si viziunii in a crea forme unice, ci si materiei prime utilizate. Cand ai la indemana un material bun si usor de prelucrat ..totul vine de la sine. In lume designului interior tendintele se schimba de la un sezon la altul. Cu toate acestea, materialele de calitate raman un must-have. In aceasta categorie intra si MDF-ul.

Ce este MDF-ul?

MDF-ul este realizat din mai multe tipuri de fibre de lemn lipite in conditii de caldura si intalta presiune.

De ce este MDF-ul un material unic?

MDF-ul capata variatiuni de culoare si forme fara limite. Mai dur si mai estetic decat PAL-ul, MDF-ul fascineaza prin versatilitatea lui si prin capacitatea de a se adapta oricarui design.

Pe langa un design de mare clasa, MDF-ul este preferat si datorita rezistentei la umiditate si uzura. Materialul permite o prelucrare facila (chiar si in cazul unui mobilier curb), dar si finisaje excelente. Pe scurt, MDF-ul este un material superior!

Next Front-MDF vopsit, in gama completa

Next Front este specialist atat pe parte de fronturi vopsite din MDF, cat si pe partea de fronturi din lemn masiv. Pentru producatorii de mobilier cu viziuni ultra-moderne, puteam asigura MDF vopsit, de la A la Z.

Dispunem de MDF vopsit mat, MDF vopsit semimat si MDF vopsit lucios cu grade de luciu de la 10% si pana la un grad de luciu de 98%. Vopsirea poate fi realizata si in cazul corpurilor sau a pieselor de mobilier imbinate, precum si realizarea de piese dublate pe diferite dimensiuni si forme. Pot fi realizate diferite curburi pe o multitudine de raze, inclusiv pe succesiuni de curburi. Paleta de culori este una extrem de diversificata, de la fuchsia la alb si de la negru la verde aprins (RAL-NCS).

Vrei sa dai nastere unui mobilier cu detalii deosebite? Iti pune la dispozitie MDF vopsit cu maner in cant. Vrei sa imbraci peretii cu eleganta? In oferta Next Front gasesti MDF vopsit pentru placari. Solutiile oferite iti vor da posibilitatea sa creezi interioare unice si in ton cu revistele de specialitate.

Pentru mai multe informatii cu privire la MDF vopsit, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Oferim suport logistic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>