Instalatii
July 8, 2015 posted by Silvana Vorovenci

New Design Composite-Separator hidrocarburi. Solutii eficiente pentru un mediu mai curat!

New Design Composite-Separator hidrocarburi. Solutii eficiente pentru un mediu mai curat!

Detii o benzinarie, un service auto, o spalatorie auto sau o intreprindere industriala unde apa pluviala este de pe pavaj este poluată cu hidrocarburi? Afla ca trebuie sa dotezi spatiile cu separator hidrocarburi. Solutia nu doar ca este prevazuta in lege ci vine si ca alternativa optima la protejarea mediului inconjurator. Separatorul de hidrocarburi este o parte a echipamentului a carui scop este sa opreasca hidrocarburile si materiile insolubile prezente in apele pluviale devarsate.

Pentru separator hidrocarburi in gama completa si la preturi avantajoase, consulta oferta celor de la New Design Composite, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte mareriale compozite printre care si spuma poliuretanica rigida.

Din gama de produse New Design Composite face parte si separatorul de hidrocarburi cunoscut si sub denumirea de deznisipator de uleiuri. Separatoarele sunt utilizate, in special, in tratarea apelor civile uzate inainte de deversarea acestora in canalizare. New Design Composite iti propune solutii inovatoare, la preturi competitive, ideale unui numar mare de aplicatii.

Separator hidrocarburi-O solutie optima pentru protejarea mediului

Poluarea ramane o problema de actualitate, mai ales in domeniul industrial, acolo unde reziduurile pun in pericol sanatatea mediului, inclusiv sanatatea umana. Substantele poluante, provenite din activităţile industriale şi casnice, sunt catalogate astfel: biodegradabile (se recupereaza pe cale naturala) si nebiodegradabila.

Situatia se complica atunci cand vine vorba de substantele nebiodegradabile. Din categoria substantelor nebiodegradabile fac parte produsele provenite din prelucrarea petrolului, materiale plastice etc. Acestea au dezavantajul ca  nu se degradeaza pe cale naturala (raman in mediu chiar si sute de ani, fapt ce influenteaza in mod negativ calitatea vietii).

Pentru eliminarea si gestionarea corecta a substantelor nebiodegradabile se folosesc separatoare de hidrocarburi.

De ce este necesar un separator de hidrocarburi?

Separatoarele de hidrocarburi sunt necesare la separarea apelor reziduale (apele de canalizare industriale) rezultate in urma proceselor industriale, spalarii vehiculelor, curatarii elementelor unse de ulei, sau de alta provenienţa (curtile statiilor de alimentare cu carburanti). Principiul de funcţionare este unul simplu si se bazeaza pe principiul diferenţei de densitate a apei si a uleiurilor minerale (adica pe principul coalescentei) si separarea gravitaţionala a materiilor grele.

New Design Composite-Furnizor de separator hidrocarburi

Daca vrei sa ai garantia unor echipamente cu fiabilitate crescuta, apeleaza la New Design Composite. Din oferta firmei poti opta pentru separator hidrocarburi cu perfromante imbunatatite.

Separatoarele comercializate de New Design Composite au diferite marimi constructive in functie de necesitatile fiecarei aplicatii in parte. Acestea pot fi utilizate in spalatorii auto, in piete, parcari descoperite si acoperite, benzinarii, garaje, spatii de servicii si aeroporturi.

Avantaje separator hidrocarburi de la New Design Composite

- Greutate redusa ( pastreaza costurile de transport cat mai mici posibil si face manipularea mai usoara)

- Testat la incarcari statice si dinamice

- Nu reactioneaza cu solutii care contin sare sau substante alcaline

- Rezistenta la coroziune si la actiunea bacteriilor

- Durabilitate ridicata

- Dimensiuni mici , nu ocupa spatiu

- Rezistenta crescuta la inghet

De asemenea, New Design Composite asigura servicii de consiliere in alegerea corecta a produselor de care ai nevoie. Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi separator hidrocarburi, acceseaza www.newdesigncomposite.ro .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>