Echipamente Industriale
February 19, 2015 posted by Silvana Vorovenci

New Design Composite-Separatoare de hidrocarburi. Spune NU poluarii apelor!

New Design Composite-Separatoare de hidrocarburi. Spune NU poluarii apelor!

Apa este un factor indispensabil vietii. Din pacate insa, numeroase activitati industriale genereaza cantitati enorme de lichide insolubile, sub forma de uleiuri, grasimi si hidrocarburi ce plutesc pe suprafata apelor ducand la poluarea acestora. Incetarea poluarii apelor se poate face prin intermediul unor separatoare de hidrocarburi-dispozitive utilizate in tratarea apelor civile uzate inainte de deversarea acestora in canalizare.

New Design Composite este solutia ta in materie de separatoare de hidrocarburi. Cu sediul in Bucuresti, New Design Composite este firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii unor poroduse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite (printre care si spuma poliuretanica rigida).

New Design Compozite iti pune la dispozitie separatoare de hidrocarburi, ideale mai multor domenii de activitate, printre care: spalatorii auto, benzinarii, parcuri auto, parcari, fabrici de automobile, etc.  Separatoarele de hidrocarburi se pot utiliza la statiile de separare a nisipului si uleiurilor prezente in apele uzate.

Cu New Design Composite ai garantia unor echipamente performante, la preturi foarte avantajoase!

Separatoare de hidrocarburi-Protejeaza apele!

Poluarea apelor reprezinta alterarea calitatilor fizice, chimice si biologice ale apelor, produse direct, sau indirect, in mod natural sau antropic. Poluarea majora a apelor se face de catre industrie, agricultura, transporturi si activitati menajere. In urma activitatilor industriale sunt deversate in apele naturale substante chimice organice si anorganice, resturi vegetale si animale, solventi, hidrocarburi, etc. Pentru a preveni poluare apelor si contaminarea mediului inconjurator, se utilizeaza separatoare de hidrocarburi.

Ce sunt separatoarele de hidrocarburi?

Separatorul de hidrocarburi este o parte a echipamentului a carui scop este sa opreasca hidrocarburile  si materiile insolubile prezente in apele pluviale deversate. De regula, un separator de hidrocarburi este alcatuit din doua compartimente, si anume: un decantor si un separator cu filtru. In partea superioara dispune de doua orificii utilizate pentru prelevarea de probe si pentru evacuarea namolului.

Principiul de functionare este foarte simplu si se bazeaza pe principiul diferentei de densitate a apei si a uleiurilor minerale, inclusiv separarea gravitationala a materiilor grele (noroi)

Separatoarele de hidrocarburi, obligatorii!

Montarea unui astfel de sistem este obligatoriu in cazul:

- spatiilor industriale, spalatorii auto, statii de carburanti, service auto

- prezentei riscului de contaminare a apelor pluviale cu hidrocarburi: drumuri, parcari

Avantaje separatoare de hidrocarburi

- greutate redusa si design compact (de dimensiuni mici), ceea ce inseamna o manevrare usoara si fara efort

- montaj simplu

- rezistenta deosebita la uzura si conditii dure de mediu

- costuri mici de achizitie

New Design Composite- Specialist in separatoare de hidrocarburi

New Design Composite are grija de mediul inconjurator, motiv pentru care a dezvoltat solutii complete pentru protejarea acestuia. Din catalogul New Design Composite poti opta pentru separatoaare de hidrocarburi, in varianta completa. Separatoarele au diferite marimi constructive, in functie de necesitatile fiecarei aplicatii in parte.

Gama pusa la dispozitie permite alegerea unui tip potrivit necesitatilor, plecand de la recomandarile tehnice. Separatoarele se utilizeaza pentru pretratare sau tratament primar a apelor uzate domestice sau civile (provenite de la bucatarii, restaurante, cantine, etc.). Echipamentele sunt confectionate din polietilena 100% reciclabila, imprimat prin centrifugare, fara imbinari si in conformitate cu normativele aflate in vigoare.

Oferta in materie de separatoare de hidrocarburi se adreseaza spalatoriilor auto, pietelor, parcarilor acoperite/descoperite, benzinariilor, spatiilor de servicii si aeroporturilor, etc. Pentru a comanda separatoare de hidrocarburi, acceseaza www.newdesigncomposite.ro.

Echipa New Design Composite te intampina si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>