Uncategorized
August 31, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Motopompe irigatii, doar prin Mix Equipment!

Motopompe irigatii, doar prin Mix Equipment!

Motopompele garanteaza cele mai bune rezultate in procesul de irigare. Prin utilizarea unor echipamente de acest gen, ingrijirea legumelor  si fructelor (in anotimpul cald) se face intr-un mod sanatos, practic si foarte comod. Puternice si durabile, motopompele ofera confort in manevrare, fiind eficiente pentru diferite activitati de lucru.

Daca esti in cautarea unui furnizor de motopompe irigatii care sa-ti ofere accesul nu doar la echipamente perfromante, ci si la preturi avantajoase, consulta oferta celor de la Mix Equipment. Relativ noua pe piata de specialitate a echipamentelor si dispozitivelor industriale  ¨motorizate¨, firma Mix Equipment iti pune la dispozitie o gama vasta de motopompe irigatii, toate importate direct de la unul dintre cele mai prestigioase nume in domeniu: Nettuno-producator din Italia.

Transforma-ti munca in pasiune, cu motopompe irigatii oferite de Mix Equipment!

Motopompe irigatii-Mai simplu, mai eficient!

Un gazon perfect are nevoie de echipament de irigatie perfect… la fel si culturile agricole sau gradinile. Daca pana nu de mult, un furtun banal (conectat la o sursa de apa) trebuia sa ude zeci de metri patrati de sol, astazi, aceasta practica ¨primitiva¨ este istorie! Solutia nu conta in instalatii improvizate si nici in instalatii automate (mult prea costisitoare din punct de vedere financiar). Micii fermieri si agricultorii au la indemana alternative inovatoare, mult mai eficiente si mai practice: motopompe irigatii.

Imbunatateste calitatea culturilor

Irigarea culturilor este, in primul rand, o metoda de a reduce riscurile in afacerile agricole. Un echipament bun de irigare asigura nu doar venituri pe masura, ci si culturi bogate, sanatoase si aspectuoase. Dincolo de aceste beneficii, echipamentul trebuie sa ofere confort deplin utilizatorului. Toate aceste aspecte sunt indeplinite cu succes de motomopele pentru irigatii.

Excelente pentru suprafete dificile

O motopompa poate efectua irigare pe brazede, pe randuri si prin inundare, pentru toate tipurile de culturi (vii, livezi, suprafete de orez, pasiuni de iarba, etc.). Avand un design compact dar si caracteristici tehnice superioare, motopompele pot fi utilizate pe suprafete perfect plane dar si pe terenuri denivelate, inclinate sau accidentate. Pe scurt, motopompele pentru iriatii sunt recomandate pentru suprafete dificile.

Mix Equipment-Motopompe irigatii Nettuno. Zeci de modele, la preturi bune!

Distribuitor al echipamentelor Nettuno, Mix Equipment iti asigura tot ceea ce ai nevoie in materie de motopompe irigatii. Disponibile intr-o gama extrem de vasta, motopompele sunt special concepute pentru irigatii insa pot fi utilizate si pentru aplicatii in constructii edilitare, chimice sau pentru aplicatii speciale.

Motopompele pentru irigatii Nettuno sunt prevazute cu motoare diesel, asigurand valori de presiune si debit ce poate atinge 187 m, respectiv 14.000 l/min. Fiind prevazute cu cele mai noi tehnologii, motopompele Nettuno au capacitatea de a raspunde cu succes chiar si celor mai exigente cerinte in domeniul irigarii culturilor agricole. Prin oferta sa, Mix Equipment iti garanteaza lucari eficiente de irigare, timpi redusi de lucru dar si economii majoare.

Echipamentele se remarca si printr-o functionare silentioasa (fara vibratii).  Toate motopompele comercializate de Mix Equipment au un debit ridicat si sunt pefecte pentru utilizari intense.

Pentru a comanda motopompe irigatii, la preturi excelente, acceseaza pagina www.mixmem.ro. Echipa Mix Equipment iti ofera servicii de consiliere in alegerea echipamentelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>