Industria Alimentara
November 26, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Motocultor semanatoare te ajuta sa obtii recolte bogate

Motocultor semanatoare te ajuta sa obtii recolte bogate

Lucrezi in domeniul agriculturii si ai mare nevoie de un motocultor semanatoare de calitate, performant si rezistent? Din fericire, de acum incolo poti beneficia de un astfel de utilaj agricol, rapid si usor. Cum? Apeland la Serosem. Aceasta companie din judetul Timis iti ofera spre vanzare un motocultor semanatoare la un pret bun si la o calitate de exceptie. Iar tinand cont ca este vorba despre utilaje realizate impreuna cu parteneri din Germania, investitia merita cu varf si indesat, in acest mod nu numai ca iti este usurata munca, insa faci economie si de timp, iar recolta va fi bogata si sanatoasa.

De unde pot cumpara si eu un motocultor semanatoare?

 

Stiai ca Romania este tara, fericita tara am putea spune, care are 64% teren arabil? Daca ar fi sa exprimam tot in procente, 28% din populatia Romaniei lucreaza in domeniul agriculturii insa, chiar daca treburile par a fi favorabile pentru romani, domeniul agriculturii este codas si reuseste sa produca doar 6% din PIB.

Suntem pe locul 5 in Europa cand vine vorba de suprafata agricola pe care o detinem, asta dupa tari precum Franta, Spania, Germania si Polonia, si pe locul 6 in Europa cand vine vorba de suprafata agricola utilizata. Cu toate acestea romanii nu stiu sau, mai bine zis, nu mai stiu sa faca agricultura. Care ar putea fi o cauza posibila? Lipsa utilajelor agricole corespunzatoare.

In acest sens, Serosem este partenerul care te poate ajuta. Aceasta companie cu sediul in Timisoara iti pune la dispozitie mai multe utilaje agricole printre care si un motocultor semanatoare care sa te ajute sa obtii o recolta bogata, fara prea mari batai de cap.

De ce sa cumperi si tu un motocultor semanatoare de la Serosem? Deoarece aceasta companie iti ofera calitate germana la preturi de Romania. Si toata lumea stie ca nemtii nu se joaca cand vine vorba despre calitate si prestigiul lor.

Deci, daca iti doresti reusita in domeniul agriculturii, un motocultor semanatoare este un utilaj agricol care nu trebuie sa-ti lipseasca!

Motocultor semanatoare de la Serosem este ideal pentru toti profesionistii!

 

Un motocultor semanatoare este un utilaj agricol care te ajuta la semanat de seminte mari si mici, dupa necesitati. El este alcatuit din elementul de semanat, partea principala a complexului, si din benzi perforate de alama, cu perforatii de marimi diferite.

Cui ii este recomandat un astfel de motocultor semanatoare? Tuturor celor care doresc sa obtina rezultate de exceptie si sa lucreze pamantul intr-un mod profesional. Pe langa faptul ca te ajuta sa insamantezi pamantul, un motocultor semanatoare este ideal si pentru fertilizarea eficienta a terenului.

Unde poti folosi un motocultor semanatoare? Acest utilaj este ideal pentru toate tipurile de sfecla, de ridiche, mac, morcov, salata, marar, ceapa, praz, patrunjel, mazare, fasole, cicoare si spanac. Practic, acest motocultor semanatoare cuprinde aproape intreaga gama de seminte mari si mici, lucrarile efectuandu-se profesional si rapid.

Motocultorul semanatoare de la Serosem se foloseste in sere si solarii, pe suprafete mici si medii, pe suprafete neregulate si zone inclinate, sub pomii fructiferi sau printre acestia sau in zonele unde nu au acces alte mijloace mecanizate.

Daca vrei sa cumperi un motocultor semanatoare de la Serosem, ia legatura cu echipa companiei si in 10-20 de zile lucratoare vei intra in posesia lui.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege un motocultor semanatoare de la Serosem. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Serosem? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0212-110.000 si 0724-471.355 sau trimite un e-mail pe adresa serosem@yahoo.de.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>