Echipamente Industriale
July 7, 2015 posted by Bianca Hau

Motoare electrice

Motoare electrice

Motorul electric sau electromotorul, cum mai este denumit, este un dispozitiv electromagnetic care transforma energia electrica in energie mecanica. Pentru procesul invers (energie mecanica- energie electrica) este nevoie de un generator electric. Aceste dispozitive au diferite aplicatii: de la motoare pentru componente electrice mici panala actionari electrice de forte foarte mari (de exemplu locomotive). Sunt de mai multe tipuri aceste motoare electrice, insa clasificarea generala este in functie de tipul curentului electric care le parcurge (motoare de curent continuu si motoare de curent alternativ) si in functie de numarul fazelor (motoare monofazate si motoare polifazate). Indiferent de tipul motorului vom gasi douaelemente: stator si rotor. Statorul reprezinta partea fixa a motorului  (carcasa,  borne  de  alimentare)  si  rotorul  este   partea  mobila (un  ax  si  o  armaturarotorica).

De unde puteti cumpara  motoare electrice?

Una  dintre  companiile  care  are  in  oferta  sa  motoare  electrice,  este  compania  pitesteana Electrical Business Center. De la o companie care in 2001 comercializa doar produse electrice de medie si joasatensiune, a ajuns, ca in prezent, saacopere toatagama de produse si servicii din domeniul aparatelor electrice, printre care si a motoarelor electrice, avand o cifrade afaceri de 7 milioane de euro.  Aceasta firma este  una dintre  putinele  companii  care se  bucura de  toate  cele  cinci acreditari ISO. Valorile  firmei Electrical Business Center sunt:  calitatea,  rapiditatea,  profesionalismul  si  corectitudinea. Printre clientii companiei se numara Electrica SA, Mittal Steel, Renault. Toate acestea fac din compania Electrical Business Center un partener de incredere, de viitor.

Produse comercializate de frma Electrical Business Center, intre care se numara si motoare electrice

Firma Electrical Business Center comercializeaza aparate de masura si control, cabluri si conductori, corpuri  de  iluminat,  echipamente  de  automatizari  si  protectie  motoare,  motoare  electrice, unelte de mana si diverse produse.

In categoria motoare electrice sunt cuprinse grupuri de electrogen, 18 micromotoare, 7 motoare AC si 3 motoare CC.

Daca aveti nevoie de curent intr-o zona inaccesibila pentru a va racorda la retea sau daca locuiti/lucrati intr-un loc unde au loc pene dese de curent,  grupurile de electrogen sunt ideale. Compania comercializeaza astfel de dispozitive de la UMEB, cu putere de la 2 panala 650 kva.

Unul dintre micromotoare este micromotorul sincron cu histerezis MH-1 N-8812  care poate fi folosit la actionarea releelor de timp, a programatoarelor, a mecanismelor fine. Acesta are un gabarit redus, turatie constanta, necesita medii lipsite de praf, pulberi conductoare electrice sau substante active chimic.

In cadrul motoarelor electrice AC se gasesc si motoare electrice asincrone trifazate cu rotor in scurtcircuit cu protectie antiexploziva si antideflagranta produse. de  UMEB.  Aceste motoare electrice au turatii  cuprinse intre  100 si  3000 rpm. Protectia  este  atestata prin  certificat  de examinare EC de la Institutul National INSEMEX din Petrosani. Alte motoare sunt cele din categoria  motoare  CC. Sunt  motoare  de  curent  continuu pentru  tractiune  electrica urbanaTN96A. Acestea sunt destinate actionarii troleibuzelor, au putere de 150 kw, 2100 rpm si 750V.

Cum puteti comanda motoare electrice?

Dacadoriti sa cumparati motoare electrice, puteti intra pe ebc-pitesti.ro si la rubrica comenzi online puteti cere o oferta de preturi si produsele care va intereseaza. Tot acolo veti gasi si toate datele de contact ale companiei, respectiv: e-mail, telefon si fax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>