Industria Chimica
May 4, 2015 posted by Olivia

Mopeka Impex – producator sapunuri de top

Mopeka Impex – producator sapunuri de top

Iti doresti sa poti achizitiona sapunuri de cea mai buna calitate si la preturi cat mai avantajoase? Noi iti recomndam sa apelezi la Mopeka Impex – un important producator sapunuri care activeaza in acest domeniu de mai bine de 20 de ani. Printre produsele comercializate de Mopeka Impex se numara si sapunurile lichide ce poti fi intrebuintate atat pentru uz personal cat si pentru dotarea hotelurilor, restaurantelor sau pensiunilor. De asemeni, de la aceast firma mai poti comanda si detergenti, degresanti, produse chimice, ignifuganti, sampoane, detergenti auto si alte diverse produse destinate curateniei.

Mopeka Impex nu este doar o firma care distribuie produsele mentionate mai sus. Mai mult decat atat, Mopeka Impex este un producator care urmareste constant sa imbunatateasca produsele pe care le ofera clientilor sai pentru a acoperi cerintele fiecarei persoane interesate.

De ce sa alegi producator sapunuri Mopeka Impex?

Pentru a te asigura ca atat tu cat si familia ta beneficiati de un sapun eficient si de foarte buna calitate este necesar sa apelezi la un producator sapunuri care sa te poata multumi atat din punct de vedere al cantitatii cat si al calitatii. Ei bine, aici intervine Mopeka Impex. Cu o experienta vasta in acest domeniu si cu o lista intreaga de produse de foarte buna calitate, acest producator sapunuri se poate trasforma in partenerul ideal de afaceri. Sapunurile produse de Mopeka Impex sunt sapunuri lichide de foarte buna calitate si care sunt ideale atat pentru uz casnic, cat si pentru utilizarea lor in hoteluri, institutii publice, pensiuni, restaurante etc.

Care ar fi motivele pentru care ar trebuie sa alegi sapunuri lichide si nu solide? Spre deosebire de sapunul solid, sapunul lichid ofera avantaje greu de egalat. Printre aceste avantaje multiple putem enumera urmatoarele:

1. Un sapun lichid face putina spuma, dar curata foarte eficient

2. Sapunul lichid este igienic deoarece reduce contactul dintr 2 sau mai multe persoane

3. Pierderile sunt diminuate

4. Nu mai trebuie sa folosesti savoniere care pastreaza umezeala si care contribuie la raspandirea germenilor, a microbilor si a murdariei

5. Il poti alege in functie de mirosul care te incanta si culoarea preferata

6. Poate fi achizitionat la un pret foarte accesibil.

Prin urmare, fie ca vrei sa achizitionezi sapunuri lichide pentru a fi utilizate in cadrul unei pensiuni sau a unui restaurant, fie ca vrei sa te bucuri de produse ce ofera prospetime si curatenie in propria ta casa, noi iti recomandam sa alegi un producator sapunuri care iti pune la dispozitie cele mai calitative si accesibile produse: Mopeka Impex! Eficienta acestor sapunuri se datoreaza colaborarii dintre echipa Mopeka Impex cu institutii de cercetare din strainatate. Aceasta firma este un producator sapunuri la indemana oricui si, fara indoiala, te vei bucura de o colaborare de succes.

Pentru informatii suplimentare despre compania Mopeka Impex sau despre produsele pe care le comercializeaza, te invitam sa apelezi unul din numerele de telefon 0748-110.818, 0755-083.650, 0728-982.700 sau 0740-422.601.

2 Comments

  • Imi pierdeam si eu timpul si am gasit articolul al vostru asa ca am hotarat
    ca trebuie sa va apreciez pentru ceea ce realizarea acestei pagini.

    • Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>