Industria Chimica
May 5, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mopeka Impex din Timisoara, producator detergenti de calitate superioara

Mopeka Impex din Timisoara, producator detergenti de calitate superioara

Pentru detergenti de calitate superioara, varietate, preturi excelente si experienta de zeci de ani in acest domeniu de activitate, Mopeka Impex, producator detergenti din Timisoara, iti pune la dispozitie intreaga gama de produse de curatenie printre care se numara detergentii, sapunurile lichide, detartrantii, degresantii, produsele de cosmetica auto si agentii speciali pentru inalbire si emoliere.

Producator detergenti. Lucruri pe care nu le stiai despre detergenti

 

Ei bine, toata lumea foloseste detergenti in gospodarie, de la detergetul de vase, poate cel mai utilizat, pana la detergentul pentru gresie si faianta, detergentul pentru parchet, detergentul pentru pavimente, pentru geamuri sau detergenti speciali pentru parbrize. Important este sa utilizezi corect toti acesti detergenti astfel incat ei sa lucreze in avantajul tau pentru o casa stralucind de curatenie.

Una dintre cele mai impamantenite idei suna astfel: daca folosesti mai mult detergent vei avea rufe mai curate. Nimic mai fals decat atat. Cert este ca daca adaugi o cantitate mai mare de detergent in apa, acesta va face mai multa spuma, insa mai mult nu inseamna mai bun, iar in acest caz surplusul strica. Gandeste-te doar ca in momentul in care speli podeaua si o mozolesti toata cu spuma, cum vei reusi sa o clatesti cat mai bine?

Deci, pentru ca detergentii alesi sa fie eficienti trebuie sa respecti instructiunile producatorului si sa-i pastrezi in conditii speciale. Nu depozita niciodata detergentii in baie sau in bucatarie, umiditatea din aer cat si variatiile de temperatura nu le sunt deloc favorabile. Cel mai bine este sa pastrezi detergentii in spatii reci si uscate.

Fii intotdeauna atent la termenul de valabilitate inscriptionat pe ambalaj, stie producatorul ce stie! Insa ia seama ca daca nu i-ai depozitat corect, aceasta valabilitate scade dramatic. De asemenea este bine sa retii ca detergentii lichizi de spalat rufe nu contin si agenti de inalbire deoarece acest lucru este imposibil de realizat din punct de vedere tehnologic.

Pentru spalarea rufelor albe ce detergenti sa cumperi? Cei pudra sunt mai eficienti deoarece contin agent de inalbire, insa detergentii lichizi sunt mai ok din punct de vedere ecologic.

Detergentul de spalat vase se mai poate intrebuinta si la altceva decat la curatarea veselei, de pilda: scoaterea petelor de grasime de pe haine, curatarea tapiseriei, pentru spalarea prosoapelor de bucatarie, pentru curatarea pieptenilor, a periilor si a bijuteriilor, pentru curatarea ferestrelor termopan sau a linoleumului.

Producator detergenti cu renume in Romania: Mopeka Impex

 

Cand vine vorba despre detergenti, Mopeka Impex din Timisoara este una dintre companiile producatoare de top din tara noastra. Mopeka Impex are o activitate fructuoasa inca din anul 1993 timp in care a reusit sa se perfectioneze si sa-si perfectioneze produsele in mod constant.

Astfel Mopeka Impex este producator detergenti care ofera atat produse de calitate, cat si varietate, cantitate si preturi excelente in toata tara, pentru toti cei care au nevoie de produse cu adevarat bune.

Producator detergenti, Mopeka Impex, comercializeaza o gama variata de detergenti de la cei pentru uz casnic pana la detergentii de uz industrial. Descopera si tu lumea Mopeka Impex vizitand magazinul online!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege Mopeka Impex din Timisoara, producator detergenti de calitate superioara. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mopeka Impex? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0748-110.818, 0740-422.601 sau 0728-982.700.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>