Echipamente Industriale
February 22, 2015 posted by Lavinia Bilba

Mix Equipment ofera generatoare sudura stationare!

aea18ba7a48847cb77ba6ebe29bf5dbaPentru cei care doresc sa cumpere generatoare sudura stationare, Mix Equipment este un loc ideal. Compania ofera acest tip de produse la preturi accesibile si sunt o inovatie potrivita pentru spatiile in care nu necesita mutarea lor pentru diferite activitati de sudura. Dintre modelele disponibile vei putea opta pentru cele de tip Mig, Smaw, Cag sau Tig. Acest fel de echipamente pot fi realizate cu motoare diesel sau cu motoare pe benzina in functie de preferinte si necesitati. Aceste generatoare sudura stationare sunt printre cele mai profesioniste pe piata de specialitate si includ caracteristici tehnice cat mai adecvate.

Acest tip de echipamente sunt recunoscute pentru fiabilitatea si calitatea pe care o confera in toate procedeele de sudura. In cazul in care nu stii pentru ce produse sa optezi, echipa de specialisti ai firmei ofera consultanta de specialitate si se orienteaza spre oferirea unor produse cat mai fidele necesitatilor beneficiarilor. Aceste echipamente comercializate confera fiabilitate si siguranta ridicata in functionare. Mix Equipment distribuie generatoare de sudura stationare pentru cei care efectueaza numeroase procedee de sudura.

De ce sa optezi pentru generatoare sudura stationare?

Acestea sunt realizate de producatorul Genset si sunt ideale pentru cei care doresc obtinerea unor rezultate profesioniste in domeniul sudurii. Fiind constructii robuste, cu componente protejate contra coroziunii si a altor fenomene care le-ar afecta calitatea. Genset este o companie italiana care produce de ani buni aceste echipamente oferind un raport bun calitate-pret si modele profesionale, adresate activitatilor de acest gen in scopul obtinerii unor rezultate pe masura. Motorizarile oferite sunt Deutz, Honda, Lombardini, Perkins, Kubota si Yanmar. Avand un design compact si o greutate redusa, generatorul poate fi manevrat simplu si rapid. Opteaza pentru cele mai profesioniste generatoare sudura stationare si vei gasi in cadrul firmei cele mai complete solutii in domeniu.

Raportul calitate-pret este unul optim pe piata de profil astfel ca ai un motiv in plus sa optezi pentru aceste echipamente. In gama de generatoare vei gasi produse cu caracteristici variate astfel incat il vei putea alege pe care indeplineste cat mai bine necesitatile tale. Reprezentantii companiei sunt mereu pregatiti sa ofere sfaturi si sugestii utile pentru alegerea produselor. Generatoarele sunt componente protejate contra oricaror fenomene care ar putea sa le afecteze calitatea. Site-ul firmei iti permite extragerea fisei tehnice simplificate a produsului selectat.

De ce sa apelezi la Mix Equipment?

In primul rand, deoarece compania ofera o varietate de produse profesioniste in domeniul echipamentelor si dispozitivele industriale motorizate. Compania colaboreaza cu producatori renumiti oferind astfel cele mai bune produse. In oferta companiei vei putea opta pentru grupuri electrogene Visa, generatoare de sudura Genset si motoare Diesel FPT Industrial. Produsele fiabile puse la dispozitie ii ajuta pe acestia sa obtina performantele dorite. Pe site-ul firmei vei putea viziona produsele puse la dispozitie si caracteristicile lor astfel incat vei stii cu siguranta care dintre produse sunt pe gustul tau. Achizitioneaza generatoare sudura stationare fiabile si profesioniste oferite de Mix Equipment si vei putea facilita orice operatiune de sudura.

Datele de contact ale firmei Mix Equipment

Adresa firmei: Str. Sofiei, Nr. 14C, Oradea

Telefon: 0745 320 021

Email: office@mixmem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>