Echipamente Industriale
November 21, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Mix Equipment, generatoare sudura mobile-Pentru o sudura de calitate!

Mix Equipment, generatoare sudura mobile-Pentru o sudura de calitate!

Performanta, nivel redus de zgomot, greutate mica si portabilitate, design bazat pe tehnologie moderna; pe scurt, generatoare sudura mobile, echipamente ce asigura simultan doua functii, si anume, functia de sudura si  cea de generare curent. Asadar, daca vrei sa obtii o sudura de calitate pentru o gama larga de aplicatii, achizitioneaza generatoare sudura mobile si bucura-te de un numar insemnat de avantaje!

Si pentru ca tu sa ai garantia unor generatoare sudura mobile cu un randament maxim, apeleaza la Mix Equipment, companie ce activeaza pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale motorizate. Astfel, din oferta Mix Equipment poti alege generatoare sudura mobile disponibile intr-o gama diversificata de modele, in functie de necesitati. Generatoarele comercializate sunt ideale pentru procedeele de sudura Smaw, Tig, Mig si Cag. Acestea functioneaza pe baza de curent continuu, acoperind o gama de puteri cu valori cuprinse intre 165-1000 A.

Gasesti in oferta Mix Equipment generatoare sudura mobile compatibile cu motorizarile Honda, Perkins, Deutz, Yanmar, Lombardini si Kubota. Echipamentele noastre te vor surprinde printr-o constructie extrem de rezistenta, fiabilitate si design ultra-modern. Cu toate acestea, marele avantaj il reprezinta greutatea redusa, generatoarele putand fi deplasate si manevrate fara efort.

Generatoare sudura mobile – Mai performante, mai practice!

Generatoarele de sudura mobile sunt echipamente de ultima generatie ce nu trebuie sa le lipseasca profesionistilor! Motivul? Generatoarele sudura mobile sunt extrem de avantajoase din punct de vedere economic deoarece reunesc intr-un singur produs caracteristicile a doua dispozitive diferite, asigurand simultan doua functii:  cea de sudura si cea de generare curent. Gratie acestui ultim avantaj, generatoarele sudura portabile sunt de un real folos pentru locurile in care nu exista retea electrica.

Generarea de curent si functia de sudura pot fi folosite simultan deoarece procesul de sudura nu are niciun impact asupra formei de unda sau a tensiunii de iesire a alternatorului. Dincolo de calitatea tensiunii furnizate, silentiozitate si fiabilitate, generatoarele de sudura mobile ofera protectie la suprasarcina si la nivel scazut de ulei.

Generatoarele sudura mobile au la baza tehnologii avansate, fapt care confera performanta in orice situatii de lucru si pentru orice suprafete. Exista modele de generatoare cu motorizare diesel, fie cu pornire la sfoara, fie cu pornire electrica. De asemenea, se gasesc si generatoare pe benzina, clientii avand posibilitatea sa aleaga dintr-o mare diversitate de modele.

De unde achizitionezi generatoare sudura mobile, la preturi avantajoase? Mix Equipment!

Diversitate, calitate si preturi mici: aceasta este oferta Mix Equipment pentru toti cei aflati in cautare de generatoare sudura mobile. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, Mix Equipment a reusit sa includa in ofera sa doar echipamente fiabile, furnizate direct de la cei mai importanti producatori de pe piata.

Iti punem la dispozitie echipamente cu o constructie robusta, extrem de eficiente, confectionate doar din materiale durabile si rezistente la uzura. Odata utilizate, cu aceste generatoare sudura mobile vei obtine o sudura de calitate si imbinari perfecte, totul cu minimum de efort.

Toate produsele comercializate de Mix Equipment apartin producatorilor cu renume in domeniu, iar daca alegi sa le cumperi, vei primi si certificatul de garantie care atesta caracteristicile tehnice si manual de utilizare.

Pentru a comanda generatoare sudura mobile la preturi mai mult decat avantajoase, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>