Industria Constructiilor
October 7, 2014 posted by Lavinia Bilba

Mivor Prod – renumit producator lambriu lemn!

9a94231059dd16c7b4da3f91c687b658Pentru cei care doresc sa achizitioneze produse din lemn si, in special, lambriu lemn, Mivor Prod este un cunoscut producator lambriu lemn in Romania si ofera produse de calitate intr-o cantitate considerabila. Aceste produse sunt oferite la un pret convenabil indiferent de solicitarile realizate si de cantitatea de produse necesitate. Mivor Prod activeaza in acest domeniu de specialitate, garantand pe langa produse de calitate si livrari rapide a produselor comandate, datorita ultimelor tehnologii si utilaje folosite pentru obtinerea acestora. Pentru mai multe informatii despre lambriuri, dar si celelalte produse din lemn comercializate, nu ezita sa contactezi reprezentantii firmei Mivor Prod.

Produsele sunt obtinute in cadrul halei situate in judetul Prahova si comercializate pe piata de specialitate la un raport bun calitate-pret. Prelucrarea lemnului si obtinerea produselor finite se desfasoara rapid datorita echipamentelor din dotare, aspect care permite companiei sa onoreze comenzile primite intr-un timp scurt. Personalul calificat al societatii iti sta la dispozitie pentru a realiza alegerile adecvate necesitatilor tale. Rezultatul final depaseste orice asteptari, Mivor Prod fiind solutia ideala pentru toate situatiile.

Despre producator lambriu lemn Mivor Prod!

Lambriurile confectionate si furnizate sunt disponibile intr-o varietate de modele, fiind utilizate in cadrul lucrarilor de amenajari, la placarea peretilor interiori sau altor suprafete similare a mai multor tipuri de incaperi. Pentru confectionarea acestor produse se utilizeaza produse semifinite din lemn cum ar fi scanduri si dulapi de rasinoase uscate. Acestea sunt ulterior prelucrate prin intermediul a 2 modalitati de imbinare cum ar fi falt, respectiv lamba si uluc. Personalul pregatit si calificat si echipamentele de ultima generatie asigura un flux continuu in ceea ce priveste productia, aspect care permite onorarea comenzilor intr-un timp record. Materia prima este masa lemnoasa fasonata pe care compania o achizitioneaza din cadrul padurilor de stat sau a celor private. Aparatura moderna de ultima generatie din hala de productie genereaza obtinerea unor produse calitative, la preturi avantajoase.

Dupa procurarea materialului brut, are loc debitarea bustenilor, uscarea produselor rezultate in urma gaterarii si prelucrarea lor in produsele finite dorite, printre care se numara si lambriurile din lemn. In cele din urma, produsele se depoziteaza in spatii amenajate corespunzator care pastreaza produsele in conditii optime. Lambriurile din lemn sunt utilizate cu precadere ca si materiale de constructie si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Pe langa materiale de calitate, preturi avantajoase si timp scurt de executie, vei putea obtine si consultanta specializata in alegerea produselor.

Apeleaza la Mivor Prod pentru lambriuri!

Compania din Prahova se ocupa nu numai de producerea si comercializarea de produse finite si semifinite din lemn, cat si de restaurarea unor obiective turistice si cladiri istorice. In cadrul halei de productie se gasesc utilaje performante, de ultima generatie care executa si finiseaza produse din lemn care sunt utilizate ca materiale de constructii. Cu experienta si pregatirea necesara in acest domeniu, Mivor Prod urmareste sporirea productivitatii si imbunatatirea calitatii produselor comercializate, mentinand standardele ridicate in toate lucrarile si produsele realizate. Cu Mivor Prod vei obtine lambriuri din lemn de care ai nevoie, precum si alte produse din lemn de calitate.

Datele de contact ale firmei Mivor Prod

Adresa firmei: Valea Doftanei, Str. Lunca, Nr. 706

Telefon: 0721 655 223

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>