Uncategorized
July 7, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Metamob iti ofera panza panglica taiat textile!

Metamob iti ofera panza panglica taiat textile!

Materialele textile fac parte din gama celor mai utilizate materiale, fiind regasite in fiecare moment al vietii noastre de zi cu zi. Putine persoane stiu cat efort este depus pentru a transforma textilele in piese de imbracaminte, lenjerii, draperii, huse pentru mobilier etc. Pe langa talent si rabdare, in momentul in care te ocupi cu activitati din domeniul croitoriei, trebuie sa ai la dispozitie si uneltele necesare. In aceasta gama de unelte pot fi incadrate si panze panglica taiat textile, un produs recunoscut de orice persoana ce desfasoara activitati in acest domeniu. In momentul in care te aflii in cautarea unor panze panglica pentru taiat textile, insa nu stii unde poti gasi cele mai bune produse la preturi avantajoase, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele disponibile in gama firmei Metamob!

Afla mai multe despre panze panglica taiat textile!

Panzele panglica pentru taiat textile puse la dispozitie de firma Metamob pot fi utilizat ein acelasi timp si pentru taierea unor materiale precum buretele sau cartonul. Aceste produse sunt realizate prin sudura, iar lungimea va fi aceea comandata de client; in plus, acestea vor fi livrate neascutite. Indiferent de modelul de panza panglica de care ai nevoie, nu ezita sa ne contactezi; Metamob realizeaza panze panglica pentru taiat textile la comanda, in functie de detaliile furnizate de catre client .

Panzele panglica pentru taiat textile au capetele sudate unul de celalalt, formand astfel un cerc continuu. Acestea sunt utilizate de cele mai multe ori in industria hartiei si a ambalajelor, insa au inceput sa fie din ce in ce mai folosite si in industriile textile. Produsele comercializate de Metamob sunt livrate nedanturate si sunt confectionate din otel arc, ce poate fi de mai multe tipuri: Martin Miller CR1, Martin Miller C75, Sandvick si Forestill. In functie de tipul de otel ales, poti obtine panze panglica pentru taiat textile cu latimi cuprinse intre 10 si 62 mm.

Metamob – aliatul tau in momentul in care ai nevoie de panze panglica taiat textile, dar si multe alte produse!

Metamob iti vine in ajutor in momentul in care ai nevoie de panze panglica pentru taiat textile, oferindu-ti produse superioare din punct de vedere calitativ, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase. Indiferent de orasul in care locuiesti, produsele dorite pot ajunge la tine in cel mai scurt timp; comenzile se realizeaza intr-un mod facil (prin intermediul site-ului dezvoltat de catre companie), iar panzele dorite vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil. Metamob garanteaza livrarea produselor comandate la termenul comunicat la finalizarea comenzii!

Compania Metamob a fost infiintata in urma cu 20 de ani in Satu Mare, avand o experienta vasta in domeniul sculelor pentru prelucrarea lemnului. Acum peste 17 ani, firma noastra a decis sa iti extinda orizontul si sa desfasoare si activitati de productie panze panglica pentru taiat textile, panze panglica tamplaresti, panze panglica pentru fierastraie mobila si panze panglica pentru debitat busteni. Compania este recunoscuta la nivel international ca fiind unul dintre cei mai buni producatori de fierastraie panglica, fiind extrem de apreciati atat pentru calitatea produselor, cat si datorita personalului calificat, cu experienta.

Alege panza panglica taiat textile oferita de Metamob! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.metamob.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>