Echipamente Industriale
June 18, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Metalpro-Prese transfer termic. Calitate testata, performanta garantata!

Metalpro-Prese transfer termic. Calitate testata, performanta garantata!

Activezi in domeniul publicitar si ai nevoie de echipamente inovatoare pentru obtinerea unor produse premium? Cauti un furnizor de prese transfer termic care sa-ti puna la dispozitie nu doar echipamente in gama completa ci si preturi avantajoase?  Consulta oferta celor de la Metalpro si comanda!

Din oferta Metalpro poti opta pentru urmatoarele echipamente: prese transfer termic, prese sepci si prese transfer termic textile. Utilajele comercializate de Metalpro sunt moderne, testate si pregatite pentru a fi utilizate in conditii normale, fara sa intampine dificultati. Achizitionand prese transfer termic vei putea personaliza o gama variata de produse promotionale, printre care: salopete, tricouri, hanorace, steaguri, snururi telefoane, precum si multe alte textile.

Cu prese transfer termic poti imprima, inclusiv, metale, lemn sau piele. Datorita tehnologiilor inovatoare, presele transfer termic garanteaza imbunatatirea timpului de lucru si efortul depus de operator.

Echipamentele comercializate de Metalpro se numara printre putinele utilaje de acest gen care confera in acelasi timp rezistenta mecanica indelungata si fidelitate fata de suportul de lucru.

Prese transfer termic-Eficienta in procesul de imprimare

Rezistenta mecanica de exceptie, reglaje mecanice multiple, rezistenta deosebita la temperaturi inalte si control facil. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele oferite de presele transfer termic-echipamente ideale pentru personalizarea unei game variate de produse din diverse materiale.

Ce sunt presele transfer termic?

Prese transfer termic sunt echipamente utilizate in industria publicitara, capabile sa imprime cu succes materiale textile, metalice sau din lemn. Cu ajutorul acestor utilaje se obtin produse cu o estetica deosebita, 100%personalizate. Imprimeurile sunt rezistente si isi pastreaza culorile/formele o lunga perioada de timp, indiferent de natura suportului.

Presele pentru transfer termic ofera caldura sub presiune, pentru un anumit timp.

De ce prese transfer termic?

Cand spui prese transfer termic spui automat fiabilitate, tehnologii de ultima generatie si usurinta in operare. Cu astfel de echipamente obtii cele mai bune rezultate, garantat! Avand dimensiuni compacte si un design ultramodern, cu prese transfer termic gestionezi eficient spatiul de lucru, in sensul ca, economiseste spatiu. De asemenea, presele de acest gen permit pozitionarea cu mare precizie a lucrarilor pretentioase. Controlul propriu-zis al echipamentelor, inclusiv, functiile sunt facile si la indemana oricarui operator.

Un alt mare avantaj oferit de prese transfer termic este siguranta deplina. Acestea elimina pericolul arsurilor accidentale.

Criterii de alegere prese transfer termic?

Inainte de achizitionarea unor prese transfer termic trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

- marime

- greutate

- forma si functii

- inchiderea si deschiderea usoara

Metalpro-Furnizor prese transfer termic

Daca vrei sa ai siguranta unei investitii avantajoase din punct de vedere calitativ si economic, apeleaza la Metalpro si comanda prese transfer termic. Firma iti asigura cele mai noi modele de pe piata, supuse continuu probelor pentru a li se verifica rezistenta mecanica si fidelitatea in raport cu suportul de lucru.

Presele pentru transfer termic oferite de Metalpro dispun de un display pentru afisarea temperaturilor si a setarilor. Printre caracteristicile preselor se numara si: temperatura de pana la 300 de grade Celsius, greutate de 35 de kg, consum de 2000 de W.

Echipamentele se bucura nu doar de cele mai inovatoare tehnologii, ci si de o garantie de 2 ani. In plus, echipa Metalpro asigura si servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a produselor. Pentru informatii suplimentare si pentru a achizitiona prese transfer termic, acceseaza www.presetermice.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>