Industria Chimica
November 19, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Materiale plastice compoundate. 2 categorii aparte de la Recolo

Materiale plastice compoundate. 2 categorii aparte de la Recolo

Esti in cautare de materiale plastice compoundate? Recolo este compania potrivita pentru tine, companie care iti ofera exact produsele de care ai nevoie. Pe langa varietate si calitate, Recolo iti asigura si diversitate in produse, respectiv preturi mai mult decat atractive.

Unde gasesc materiale plastice compoundate?

 

Materiale plastice compoundate gasesti in orice moment la compania Recolo din Oradea. Aceasta are aproximativ 15 ani de activitate pe piata din Romania si face parte din celebrul grup Plastor. Astfel, mai adauga inca 90 de ani de experienta in prelucrarea de materiale plastice si vei intelege de ce Recolo este optiunea cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale.

Recolo iti ofera diverse compounduri din materiale plastice, dupa cum urmeaza:

- compounduri de materiale plastice amestecate cu talc;

- compounduri de materiale plastice amestecate cu carbonat de calciu;

- compounduri de materiale plastice recuperate, amestecate cu talc;

- compounduri de materiale plastice recuperate, amestecate cu carbonat de calciu;

- materiale plastice ce pot fi colorate in masa in functie de solicitarile tale.

Despre ce materiale plastice este vorba? Amintim de PP, PE si ABS.

2 categorii aparte de materiale plastice compoundate

 

Cand vine vorba de materialele plastice compoundate de la Recolo, acestea se impart in 2 mari categorii:

1. Materiale plastice compoundate virgine. Aceasta categorie de produse este de calitate superioara. De ce? Deoarece produsele sunt realizate din materiale de calitate, materia prima fiind de baza, ceea ce face ca produsele obtinute sa fie si ele de baza, de prima mana. De ce se utilizeaza materialele plastice compoundate virgine? In primul rand, datorita calitatilor excelente pe care le au. Chiar daca in ultima perioada, in Romania aceasta categorie de produse nu a mai fost la asa mare cautare, produsele propuse de Recolo au reusit sa cucereasca piata din tara, toti cei interesati de acest tip de materie prima fiind mai mult decat multumiti de raportul calitate – pret pe care Recolo il asigura. Unde se folosesc materialele plastice compoundate virgine? Peste tot unde este nevoie, in diverse industrii din tara. Dar, materialele compoundate virgine sunt folosite si pentru obtinerea de materiale compoundate reciclate. Cumpara si tu produse de la Recolo si bucura-te de calitate garantata, calitate ce se ridica la standardele impuse in acest domeniu, fiind atent verificate si testate in laboratoarele Recolo.

2. Materiale plastice compoundate reciclate. Aceste materiale propuse de catre Recolo au la baza materialele plastice compoundate virgine, materiale noi sau chiar amestecuri din aceste 2 categorii de produse. Cum se obtin materialele plastice compoundate reciclate? Prin adaugarea in compozitia de baza de minerale, talc, carbonat de calciu sau alte substante necesare, dar care nu depasesc 40% din cantitatea totala. Absolut toate materialele compoundate reciclate sunt supuse testelor in laborator, asa incat tu vei ajunge in posesia unor articole de calitate superioara. Unde poti folosi aceste produse? In diverse domenii unde necesitatea lor isi face simtita prezenta.

Pentru materiale plastice compoundate virgine sau reciclate, Recolo este compania care iti pune la dispozitie varietate, calitate si preturi accesibile. Profita si tu de oferta Recolo!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege materiale plastice compoundate de la Recolo. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Recolo? Pentru detalii, suna la numarul 0259-433.840 si 0259-433.841 sau trimite un e-mail pe adresa office@recolo.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>