Echipamente Industriale
June 9, 2014 posted by Anca Ionesei

Masuratori acustice asigurate de Vibrotest!

Masuratori acustice asigurate de Vibrotest!

Societatea Vibrotest din Bucuresti are ca obiect principal de activitate instalarea, distributia si monitorizarea echipamentelor industriale, oferind in acelasi timp si servicii de calitate, precum: masuratori acustice, instruire in domeniul utilajelor industriale comercializate, etc. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Despre masuratori acustice

Este extrem de important ca la locul de munca sa existe un climat si conditii de munca optime, iar acest lucru implica si efectuarea unor masuratori acustice pentru asigurarea acestora. Legislativa aflata in vigoare in acest domeniu (Directiva Europeana 2002/49/CE) impune cartografierea zgomotelor in vederea intocmirii unui plan de actiune pentru reducerea acestora.

Cum se realizeaza aceste masuratori acustice?

Masuratorile acustice sau monitorizarea sonora si a vibratiilor se efectueaza prin:

  • supravegherea santierelor
  • supravegherea turbinelor eoliene
  • supravegherea urbana
  • supravegherea industriala
  • supravegherea in transportul auto, feroviar si aerian

La ce se refera aceste masuratori acustice?

Masuratorile acustice au in vedere controlul si evaluarea zgomotului in vecinatati, in mediul industrial sau in mijloacele de transport terestru. Avand in vedere ca zgomotul reprezinta unul dintre principalii factori de poluare, acesta nu trebuie sa depaseasca anumite limite care pot afecta linistea publica si sanatatea locuitorilor, aceste masuratori acustice sunt operatiuni mai mult decat necesare care constau in intelegerea fenomenelor si in acumularea de date in cantitati semnificative, verificarea si analiza lor in vederea gasirii solutiilor optime la problemele studiate.

Zgomotele si vibratiile la care lucratorii sunt expusi la locul de munca, pot avea efecte negative asupra sanatatii acestora, precum: pierderea auzului, deteriorari vasculare, neurologice si ale muschilor sau scheletului. Echipa de specialisti a companiei Vibrotest propune solutii ce permit cuantificarea nivelului de expunere a operatorilor astfel incat sa poata asigura un mediu optim de munca, in conformitate cu normele si directivele europene.

Vibrotest efectueaza masuratori acustice de precizie!

Compania bucuresteana dispune de tehnologii moderne, revolutionare, care contribuie la furnizarea unor servicii de exceptie in ceea ce priveste aceste masuratori acustice, dar nu numai. Serviciile respective sunt extrem de utile, cu ajutorul lor putandu-se stabili daca cadrul in care se desfasoara activitatea specifica este unul optim, in acord cu normativele de protectie a muncii.

Am fost apreciati de catre clientii nostri de pana acum, si suntem convinsi ca si cei care vor apela in viitor la serviciile noastre, ne vor percepe ca fiind o echipa profesionista, prompta, eficienta, competenta si serioasa, care se dedica in totalitate cerintelor si necesitatilor lor. In decursul activitatii noastre, am reusit sa ne evidentiem pe piata de specialitate prin servicii de calitate si preturi competitive. Parteneriatele numeroase stabilite atat cu societati de la nivel international si intern, cat si cu persoane fizice, vorbesc despre capabilitatea personalului Vibrotest.

Mai multe despre Vibrotest

In anul 2003, compania s-a situat pe unul dintre primele locuri in topul national al firmelor private realizat de Consiliul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, Vibrotest reprezentand imaginea fidela a calitatii si eficientei.

Pentru detalii despre serviciile de masuratori acustice sau despre celelalte servicii si produse oferite, nu ezitati sa solicitati asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Va intampinam cu solutii customizate care sa va multumeasca pe deplin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>